به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، خرما به عنوان یک میانوعده سالم و شیرین در نظر گرفته شده است که نسبت به بیشتر میوههای تازه کالری بیشتری دارد، به طوری که به اندازه دیگر میوههای خشک مانند انجیر و کشمش کالری دارد، البته با وجود کالری بالایی که دارد سرشار از فیبر است و حاوی ویتامینها و مواد معدنی ضروری است که برای سلامتی مفید است، در ادامه به بررسی مزایای مصرف روزانه خرما میپردازیم:
بهبود عملکرد دستگاه گوارش
خرما به دلیل محتوای فیبر محلول بالای خود، به بهبود فرایند هضم غذا و حرکات منظم روده کمک میکند، مصرف روزانه این ماده غذایی احتمال بروز یبوست را کاهش میدهد و باعث سمزدایی بدن میشود.
کاهش خطر بروز بیماریها
آنتیاکسیدانهای متعدد موجود در خرما از سلولهای بدن در برابر رادیکالهای آزاد که باعث بروز بیماریهای مختلف میشوند محافظت میکند؛ به نظر میرسد که خرما در مقایسه با دیگر میوههای مشابه مانند انجیر و آلو خشک، بالاترین غلظت آنتیاکسیدان را دارد که احتمال بروز بیماریهایی مانند دیابت، آلزایمر و بعضی از انواع سرطان را کاهش میدهد، همچنین باعث کاهش التهاب نیز میشود.
کنترل دیابت
مصرف روزانه خرما به کاهش قند خون کمک میکند، بنابراین یک ماده غذایی مفید برای افراد مبتلا به بیماری دیابت نوع دوم است؛ همچنین خرما به دلیل شاخص گلیسمی پایینی که دارد، تأثیری بر سطح گلوکز خون ندارد.
بهبود سلامت استخوانها
از آنجایی که خرما حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی است، به تقویت سلامت استخوانها کمک میکند و احتمال بروز پوکی استخوان را کاهش میدهد، خرما همچنین حاوی مس، منگنز و سلنیوم است که باعث قویتر شدن استخوانها میشود.