به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ارزش غذایی میوهها به خوبی شناخته شده است، این وجود مصرف بعضی از میوهها به بهبود سلامت قلب کمک قابلتوجهی میکند؛ برای نمونه، آلبالو و گیلاس سرشار از آنتوسیانین هستند که نوعی آنتیاکسیدان است و از سلامت رگهای خونی حمایت میکند، بنابراین این میوهها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا از مزایای آن بهرهمند شوید، در ادامه به بررسی دیگر میوههای قرمز برای بهبود سلامت قلب میپردازیم:
تمشک
تمشک یک میوه مفید برای بهبود سلامت قلب و عروق است، مصرف آن باعث کاهش سطح کلسترول خون، مدیریت وزن، کاهش التهاب و تنظیم فشار خون میشود، همه این موارد موجب تقویت عملکرد قلب و عروق میشود.
گوجهفرنگی
نتایج یک پژوهش انجام شده نشان میدهد که مصرف غذاهای سرشار از لیکوپن همچون گوجهفرنگی بیش از پنج بار در هفته در یک دوره یازدهساله، خطر ابتلاء به بیماریهای قلبیعروقی را تا ۲۶ درصد کاهش میدهد، متخصصان معتقدند که گوجهفرنگی پختهشده مزایای بیشتری دارد، زیرا میزان جذب لیکوپن را افزایش میدهد.
سیب قرمز
نتایج یک مطالعه انجام شده حاکی از این است که مصرف یک سیب قرمز در روز خطر ابتلاء به بیماریهای قلبیعروقی را تا ۴۰ درصد کاهش میدهد، همچنین میتواند سطح کلسترول مضر خون را کمتر کند؛ پوست این میوه نیز حاوی میزان زیادی آنتیاکسیدان است، توصیه شده است که به جای نوشیدن آب سیب، از خود میوه استفاده کنید.
توتفرنگی
مصرف روزانه توتفرنگی میتواند عملکرد قلب را تقویت کند، فیبر محلول و آنزیم پکتین موجود در این میوه سطح کلسترول مضر خون را کاهش میدهد، متخصصان توصیه میکنند که توتفرنگی را به صورت تازه بهعنوان میانوعده مصرف کنید.