به رغم آنکه یخچال یکی از بهترین نقاط نگهداری و حفظ ارزش غذاها محسوب میشود اما کارشناسان توصیه میکنند، شش غذا را در یخچال قرار ندهید. به گزارش اعتمادآنلاین، این شش غذا عبارتند از:
۱. سیبزمینی
سرما میتواند نشاسته موجود در سیبزمینی را به قند تبدیل کند و طعم شیرین و بافت نامطبوعی در هنگام پخت به آن بدهد، توصیه میشود سیبزمینی را در مکانی خنک، تاریک و دارای تهویه مناسب و دور از یخچال و البته دور از پیاز نگهدای کنید تا از فساد سریع آن جلوگیری شود.
۲. پیاز
پیاز رطوبت یخچال را جذب میکند و آنها را نرم و بیطعم میکند، بنابراین بهتر است در مکانی خنک، خشک و تاریک در ظرفی با تهویه مناسب و دور از سیبزمینی نگهداری شود.
۳. سیر
نگهداری سیر در یخچال فرایند جوانه زنی را سرعت میبخشد و به آن بافتی جویدنی و طعمی تلخ میدهد. بهتر است آن را در جای خشک و خنگ نگهداری کنید.
۴. ریحان
ریحان به سرما حساس و ممکن است هنگام نگهداری در یخچال لکههای سیاه ایجاد کند که بر طعم و عطر آن تاثیر میگذارد. بهتر است آن را در یک فنجان آب در دمای اطاق نگهدای کنید و برگهای آن را با کیسه پلاستیکی شل بپوشانید و مرتب آب آن را عوض کنید.
۵. آووکادو
آووکادوی رسیده را میتوان در یخچال نگهداری کرد، اما آووکادوی نارس باید در دمای اتاق نگهداری شود و زمانی که رسید، برای آنکه طول عمر استفاده از آن بیشتر شود، به داخل یخچال منتقل شود.
۶. عسل
سرد شدن عسل باعث کریستالیزه شدن آن میشود که باعث تغییر قوام آن میشود. توصیه میشود عسل را در جای خشک و خنک در یک ظرف شیشهای بدون هوا نگهداری کنید. اگر متبلور شد میتوان را به آرامی در یک ظرف آب ولرم، گرم کرد تا مجدداً به حالت مایع تبدیل شود.