به گزارش شمانیوز : سالاد سیب سبز معمولاً با ترکیب سیب سبز، کاهو و سایر سبزیجات تازه تهیه میشود. سالاد سیب سبز به خاطر طعم ترش و شیرین سیب سبز، بسیار خوشمزه و دلپذیر است. میتوان به سالاد سیب سبز مغزها، پنیر فتا یا سسهای مختلف اضافه کرد تا طعم آن را تنوع بخشید. سالاد سیب سبز منبع خوبی از ویتامینها و آنتیاکسیدانهاست و برای سلامتی مفید است.
مواد لازم
سیب سبز ۳ عدد
ساقه کرفس ۱ فنجان
سس مایونز ½ فنجان
ماست خامه ای ½ فنجان
نمک ⅛ قاشق چایخوری
شکر یا عسل ۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
در گام اول برای تهیه سالاد فوق العاده سیب سبز در ابتدا سیب ها را خوب شست و شو دهید و پوست بگیرید. در مرحله بعد سیب ها را نگینی و به ابعاد مکعبی کوچک خرد کنید. سپس می توانید چند شاخه کرفس را خوب شسته و حبه ای خرد کنید و در غذا بریزید.
در مرحله دوم مغز گردوهایی را که از قبل آماده کره اید را تکه تکه کنید و به همراه سیب سبزهایی که از قبل خرد کرده اید، و همچنین کرفس و کشمش ها درون ظرف مناسب می ریزیم و سپس خوب مخلوط می کنیم تا کاملاً یکدست و همگن شوند. و در نهایت سس مخصوص سالاد را درست می کنیم.
برای تهیه سس سالاد سیب سبز از ماست خامه ای به همراه سس مایونز استفاده می کنیم. ترکیبات را به یک کاسه مناسب اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا بافت یکدستی به خود بگیرد. در ادامه لیموترش تازه را آبگیری نموده و به ترکیب اضافه نمایید. و مقداری نمک و عسل به ظرف اضافه کنید.
با یک چنگال تمیز سس را خوب هم زده و یکدست کنید و به درون ظرف حاوی سالاد بریزید و خوب به اندازه کافی مخلوط کنید تا کاملا سس و سالاد یکدست شوند و درب ظرف را حتما ببندید.
حال باید سالاد را به مدت حدودا یک ساعت استراحت دهید. ظرف سالاد را درون یخچال قرار دهید و تا مزه های سالاد به خورد سالاد بروند. در صورتی که رژیم هستید می توانید به جای سس و ماست خامه ای از ماست کم چرب رژیمی استفاده نمایید.
در نهایت بعد از مدت زمان ۱ ساعت که سالاد خوب مزه دار شد ظرف سالاد را از یخچال خارج نمایید و دوباره خوب هم بزنید و یکدست کنید. حال باید به وسیله ترکیبات جانبی مثل مغز پسته، کنجد و کشمش سالاد را تزیین و سرو نمایید. نوش جان و گوارای وجود.
منبع :سایت رضیم