حتی اسمش هم حالتان را خوب میکند! این شیرینی سنتی ایرانی که به خاطر عطر و طعم خوبش به نام روح افزا مشهور شده بوی خوش هل و گلاب دارد و خیلی هم ساده تهیه میشود.
مواد لازم:
شکر ۵۰۰گرم
آرد سفید قنادی ۲۵۰گرم
روغن جامد ۱۵۰گرم
آب ۲۵۰سی سی
گلاب و هل به اندازه کافی
سرکه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا شکر و آب را مخلوط کرده و روی شعله بگذارید. بعد از جوش آمدن، سرکه به آن اضافه کنید تا به صورت شربت نیم عسلی درآید.
سپس آن را از روی گاز برداشته و یک چوب به اندازه گوشت کوب در داخل آن قرار داده و بهم بزنید تا به صورت فرنی در آید. سپس روغن و آرد را مخلوط کرده و روی شعله بگذارید تا مثل حلوا سرخ رنگ شوند. بعد، این مخلوط را به شکر اضافه کرده و هم بزنید.
گلاب و مقداری پودر هل به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا کاملاً سرد شود. سپس آن را روی سینی شیرینی پهن کنید و پودر پسته روی آن بریزید. وقتی کاملاً سرد شد، آن را برش بزنید و در ظرف بچینید.
code