شناسهٔ خبر: 71836999 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

طرز تهیه برگر اقتصادی با سنگدان مرغ

طرز تهیه برگر اقتصادی با سنگدان مرغ

​امروز طرز تهیه برگر با سنگدان مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

صاحب‌خبر -

فرتاک: امروز طرز تهیه برگر با سنگدان مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

بانی-برگر

شاید برای شما جالب باشد که بتوانید این برگر این بار با سنگدون مرغ تهیه کنید. این برگر بسیار اقتصادی و مقوی نیز می باشد و برای تنوع در غذا ها بسیار عالی می باشد.

سنگدون مرغ منبعی غنی از پروتئین و ویتامین‌ های گروه B است که به تقویت عضلات و سلامت اعصاب کمک می‌ کند. این بخش از مرغ حاوی آهن و روی نیز بوده که برای خون‌سازی و تقویت سیستم ایمنی مفید است. همچنین چربی کمی دارد و گزینه‌ ای مناسب برای رژیم‌ های کم‌چرب است.

مواد لازم

سنگدان مرغ 400 گرم

گندم حلیم ۱۰۰ گرم (½ پیمانه پر)

سویا ۵۰ گرم (در صورت تمایل می‌توانید حذف کنید)

گوشت گوساله یا گوسفند ۱۰۰ گرم

دنبه ۳ تا ۴ تکه کوچک

سیر ۵ حبه درشت

پودر پیاز ۱ قاشق غذا خوری (در صورت نداشتن، یک عدد پیاز رنده‌شده)

ادویه مخصوص برگر 40 گرم

فلفل سیاه 1 ق چای خوری

فلفل قرمز (در صورت تمایل به تندی)

نمک به مقدار دلخواه

مرحله اول: آماده سازی

شب قبل، سویا و گندم را جداگانه در آب قرار دهید تا خیس بخورند. صبح روز بعد، سویا و گندم را آبکش کنید.

مرحله دوم: چرخ کردن مواد

گندم را دو بار چرخ کنید تا بافت نرمی پیدا کند. سویا را یک بار چرخ کنید. سنگدون، دنبه و سیر را هم یک بار چرخ کنید. گندم و سویاهای چرخ‌شده را با سنگدون، دنبه و سیر چرخ‌شده مخلوط کنید. ادویه مخصوص برگر، نمک و فلفل‌ها را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید. سپس، مواد را دوباره دو بار چرخ کنید تا بافت یکنواختی پیدا کند.

مرحله سوم: قالب زدن

مواد آماده شده را می‌توانید به شکل برگر یا کباب لقمه‌ای قالب بزنید. از قالب‌های پلاستیکی ارزان و کاربردی برای این کار استفاده کنید. برگرها یا کباب‌ ها را قالب زده و در فریزر قرار دهید تا در زمان دلخواه قابل استفاده باشند.

مرحله چهارم: سرخ کردن

داخل تابه روغن ریخته و برگر ها را سرخ کنید یا می تانید برای 10 دقیقه در سرخ کن بدون روغن قرار دهید. به همراه نان باگت سرو کنید. نوش جان