به گزارش شهرآرانیوز؛ ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم انجیر تازه برابر با ۷۹ کالری دارد. در حالیکه ارزش غذایی همین مقدار (۱۰۰ گرم) انجیر خشک ۲۴۹ کالری است که بیانگر افزایش خواص و انرژی انجیر خشک است.
مصرف انجیر خشک توسط زنان علاوه بر اینکه باعث افزایش میزان شیر در مادران باردار و دوران شیردهی، افزایش درصد باروری در زنان، بهبود عملکرد تخمدانها و پاکسازی رحم قبل و بعد از دوره قاعدگی می شود به خاطر کلسیم موجود در آن، از ابتلاء بانوان به پوکی استخوان جلوگیری کرده و باعث تقویت مو و پیشگیری از پیری پوست می شود.
البته مصرف بیش از حد انجیر خشک موجب اسهال میشود؛ پس با آگاهی نسبت به نحوه مصرف صحیح انجیر خشک از فواید آن جهت بهبود معده و سایر بخشهای دستگاه گوارش نهایت بهره را ببرید.

در ادامه حتما بخوانید یائسگی زودرس، عامل مهم افزایش خطر دیابت در زنان کمتر از ۴۰ سال
منبع: مهر