قصد داریم در این محتوا با بررسی و مقایسه ژنراتورهای دیزلی اروپایی و چینی با یکدیگر و بیان ویژگیهای هریک به انتخاب درست شما جهت انتخاب دیزل ژنراتور مناسب برای پروژه و مکان شما کمک کنیم.
مقدمهای در خصوص ژنراتور دیزلی و ضرورت استفاده از آن
امروزه با توجه به اهمیت اتصال دائمی برق در منازل، اماکن اداری و مسکونی و حتی صنایع در صورت قطعی برق حتی چند ساعت در روز باعث بروز ضررهای جبران ناپذیری خواهد شد. در بازار ایران منابع تامین برق اضطراری متعددی وجود داشته که از جمله آنهای میتوان به دیزل ژنراتور، یو پیاسها و سیستمهای خورشیدی اشاره کرد.
ژنراتورهای دیزلی بهدلیل کاربری راحتتر، طول عمر بیشتر و رنج توان خروجی متنوع یکی از بهترین انتخابها جهت منبع تامین برق اضطراری مجموعه نام برده میشود.
بررسی انواع دیزل ژنراتورها
معمولا ژنراتورهای دیزلی براساس کاربرد، توان خروجی و هم چنین برند آنها تقسیم بندی میشوند. بر اساس کاربرد ژنراتورهای دیزلی به سه دسته ژنراتور دیزلی اضطراری، دائم به کار و پیوسته تقسیم بندی میشود. بر اساس توان ژنراتورهای دیزلی در رنج توانی ۱۵ تا ۴۰۰۰ کاوا دسته بندی میشوند.
ژنراتورهای دیزلی بر اساس برند و کشور سازنده آنها نیز دسته بندی میشوند. شاید بتوان گفت که دسته بندی بر اساس برند بیشتر از سایر دسته بندیها مورد پرسش و تقاضای مشتریان قرار میگیرد.
دستهبندی ژنراتور دیزلی بر اساس برند
ژنراتورهای دیزلی بر اساس برند به سه دسته برندهای اروپایی، چینی و ایرانی تقسیم بندی میشوند. از معروفترین برندهای اروپایی میتوان به ژنراتور دیزلی کامینز، پرکینز و ولوو پنتا اشاره کرد.
ژنراتورهای چینی همراستا با برندهای اروپایی کیفیت خود را افزایش داده و وارد رقابت بازار جهانی شدهاند. از معروفترین برندهای چینی میتوان به ژنراتور دیزلی بادوین، تلک و یوچای اشاره کرد.
دسته سوم ژنراتورهای دیزلی ایرانی بوده که قابل مقایسه با کیفیت ژنراتورهای اروپایی و چینی نبوده ولی برای کاربریهای اضطراری میتوان از آنها استفاده کرد. از معروفترین برندهای ایرانی میتوان به دیزل ژنراتور dsg یا دیزل ساز اشاره کرد.
با توجه به مباحث گفته شده با دسته بندی ژنراتورهای دیزلی به طور مختصر آشنا شدیم، اما سهم عمده بازار ایران و جهان در این حوزه متعلق به برندهای اروپایی و چینی است. از این رو هدف اصلی این محتوا مقایسه ژنراتورهای دیزلی چینی و اروپایی بوده که در ادامه به بررسی و مقایسه آنها میپردازیم.
مقایسه ژنراتورهای دیزلی اروپایی و چینی
مقایسه در خصوص کاربرد آنها: ژنراتورهای دیزلی اروپایی توانایی استفاده به صورت اضطراری، دائم کار و پیوسته را داشته و استفاده در هر کاربرد خللی در کارایی دستگاه بر جای نخواهد گذاشت. اما ژنراتورهای دیزلی چینی بیشتر در موارد اضطراری مورد استفاده قرار میگیرند و در صورت تمایل به استفاده از ژنراتورهای چینی به صورت دائم کار پیشنهاد میشود به صورت سری از دستگاههای چینی استفاده نمایید.
مقایسه در خصوص توان خروجی: ژنراتورهای دیزلی اروپایی رنج توان خروجی ۱۵ تا ۴۰۰۰ کاوا را پشتیبانی میکنند و برای کارها و پروژههای کوچک تا پروژههای بزرگ صنعتی قابل استفاده هستند. اما ژنراتورهای دیزلی چینی رنج توان خروجی کمتری را پشتیبانی میکنند. رنج توان خروجی ژنراتورهای چینی از ۱۰ تا ۸۷۰ کاوا بوده و برای پروژههای کوچک و متوسط مناسب بوده، اما برای پروژههای بزرگ و صنعتی پیشنهاد نمیشوند.
کیفیت دستگاه: همانطور که قابل حدس هست، ژنراتورهای دیزلی اروپایی کیفیت بیشتری نسبت به ژنراتورهای چینی دارند. دلیل این امر استفاده از تجهیزات و فناوریهای به روز دنیاست. البته ژنراتورهای دیزلی چینی کیفیت قابل قبولی داشته و میتوان در پروژهها از آن استفاده کرد، اما در مقایسه با برندهای اروپایی کمی کیفیت پایین تری دارند.
قیمت دستگاه: ژنراتورهای دیزلی اروپایی با توجه کیفیت بالاتر و سابقه فعالیت بیشتر، قیمت نسبتا بیشتری نسبت به ژنراتورهای چینی دارند. در صورتی که برای پروژه خود محدودیتهای مالی دارید میتوان از ژنراتور دیزلی چینی استفاده کرد.
پشتیبانی و نگهداری: در بحث پشتیبانی و نگهداری دستگاه برندهای اروپایی و چینی در بازار با یکدیگر تفاوتی نداشته و قطعات و موارد پشتیبانی دستگاههای چینی و اروپایی در بازار ایران یکسان بوده و نگرانی از این بابت وجود ندارد.
خلاصه مطلب
در این محتوا قصد داشتیم با بررسی دیزل ژنراتورهای چینی و اروپایی و مقایسه آنها با یکدیگر به کاربران و مشتریانی که برای خرید ژنراتور دیزلی چینی یا اروپایی تردید دارند و یا اطلاعات کافی در این خصوص ندارند کمک کرده تا انتخاب آگاهانه تری داشته باشند. در صورت تمایل به دریافت اطلاعات تکمیلی و مشاوره فنی و فروش، با کارشناسان شرکت بینش ابتکار خاورمیانه تماس بگیرید.
آدرس وب سایت: https://bineshebtekar.com/
َشماره تماس: ۰۲۱۸۶۱۱۰۷۲۷ – ۰۲۱۸۸۲۶۱۷۶۰ - ۰۹۰۱۴۱۰۰۲۱۵
* انتهای رپورتاژ آگهی
انتهای پیام