فراروـ سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشوند؛ اما خیلی از آنها به دلیل ترکیباتی که دارند، میتوانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و... تشکیل میشوند که معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و ممکن است علاوهبر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش غذاییشان بیشتر میشود و میتوان به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
به گزارش فرارو، سالاد والدورف یکی از سالادهای مشهور آمریکایی است که طعم و ظاهری بسیار جذاب دارد. قدمت این سالاد به حدود ۱۰۰ سال قبل باز میگردد، زمانی که برای اولین بار این سالاد در هتل والدورف شهر نیویورک و برای پذیرایی در یک همایش خیریه تهیه شد که طرفداران بسیاری پیدا کرد. سالاد والدورف از ترکیب میوه سیب با ساقه کرفس، گردو و سس مایونز تهیه میشود. برخی به این سالاد مرغ پخته شده نیز اضافه میکنند که به آن چیکن والدورف میگویند. ویژگی اصلی سالاد والدورف این است که سالاد را روی برگهای تازه و پهن کاهو میریزند و سرو میکنند. در ادامه این مطلب با طرز تهیه سالاد جذاب والدورف و نکات مهم مربوط به تهیه آن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد والدورف
سیب درختی: ۲ عدد
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
سس مایونز: نصف پیمانه
آب لیمو: یک چهارم پیمانه
برگ کاهو: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزن لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به سیب
نکات مربوط به سس مایونز
طرز تهیه مرحله به مرحله سالاد والدورف
۲ ـ سیبها را پوست کنید؛ سپس به صورت مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید. دانههای انگور را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
۳ ـ کرفس، سیب و انگور خرد شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید.
۴ ـ داخل یک ظرف دیگر سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. حالا سس آماده را به کاسه محتوی سالاد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.
۵ ـ در مرحله آخر برگهای سبز و پهن کاهو را داخل ظرف سرو قرار بدهید و سالاد والدروف آماده شده را روی برگ کاهو بریزید؛ سپس با برشهای سیب، انگور و گردو روی آن را تزیین کنید. حالا سالاد جذاب و خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.