آشپزی؛
دستور پخت سوفله سیب زمینی
سوفله نوعی غذایی فرانسوی است که ریشه در قرن هجدهم میلادی دارد و بن مایه آن تخم مرغ است و معنی آن در زبان فرانسوی به معنی پف کردن است.
صاحبخبر - کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 کیفیت 284 مواد لازم: چهار عدد ظرف کوچک يک عدد سيب زميني بزرگ پخته شده يک و يک سوم پيمانه پنير چدار رنده شده يک سوم پيمانه پنير پارمزان دو قاشق غذاخوري پيازچه دو عدد تخم مرغ پودر فلفل دو قاشق غذاخوري کره شش قاشق غذاخوري شير∎