موادلازم:
سیب زمینی ۲عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر سوخاری یک چهارم فنجان
پودر سیر ۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲عدد
اسفناج خرد شده ۲۸۰ گرم
طرز تهیه:
سیب زمینیها را پوست گرفته، خرد کنید و با آب نمک بپزید. سپس آنها پوره کنید. در یک ظرف متوسط، پودر سوخاری، پودر سیر، اسفناج خرد شده، فلفل و نمک را ترکیب کنید.
تخم مرغها و یک قاشق چای خوری روغن را اضافه کنید. ترکیب تخم مرغ و اسفناجها را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. سپس به اندازه دلخواه از مایه برداشته و در روغن سرخ کنید.
code