ته چین زیره کوفته قلقلی و سس آلبالو
صاحبخبر - طرز تهیه ته چین: ماست، تخم مرغ، زعفران دم کرده، زیره و گلاب را مخلوط مى کنیم و همزده تا یکدست شود. برنج را که همراه کمى نمک و هل جوشاندهایم و آبکش کرده و به مواد اضافه مى کنیم، البته هلها را پس از آبکش کردن از برنج خارج مى کنیم. قالب را چرب کرده و مواد را در قالب مىریزیم. روى آن مجدداً روغن زیتون یا کره ریخته و به مدت پنجاه دقیقه در طبقه وسط فر با دماى صد و هشتاد درجه قرار مى دهیم. اواسط پخت سه قاشق آب مرغ را نیز روى مواد مىریزیم. پس از پخت ته چین را در ظرف مورد نظر برمى گردانیم و با کوفتهها و سس سرو مى کنیم. زمان پخت ممکن است بسته به فر شما کمى بیشتر یا کمتر باشد. همچنین مى توانید ته چین را در قابلمه نچسب و با شعله کم گاز بپزید. مواد لازم ته چین: برنج..................................................دو پیمانه نمک...........................................به میزان لازم تخم مرغ کوچک.................................دو عدد ماست............................................یک پیمانه زیره سیاه.........................یک قاشق غذاخورى زعفران دم کرده.........................به میزان لازم هل.......................................................دو عدد گلاب.................................سه قاشق غذاخورى روغن زیتون................................به میزان لازم آب مرغ............................سه قاشق غذاخورى مواد لازم سس آلبالو: آب مرغ...........................................یک پیمانه شربت آلبالو (خانگى).............یک دوم پیمانه آرد..........................یک قاشق غذاخورى سرپر مواد لازم برای کوفته قلقلی: گوشت چرخ کرده...........................سیصد گرم ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، دارچین زردچوبه و کمى پودر سیر ............به مقدار لازم پیاز.....................................................یک عدد روغن زیتون و کره .......................به میزان لازم طرز تهیه سس: آرد را در آب مرغ حل کرده و روى شعله کم مداوم هم مى زنیم تا کمى غلیظ شود، شربت را نیز اضافه مى کنیم و همزده تا به غلظت مورد نظر برسد. طرز تهیه کوفته قلقلی: گوشت را با پیاز رنده شده و ادویهها ورز داده و کوفته هاى کوچک را در روغن زیتون تفت مى دهیم. پس از سرخ شدن کوفتهها را در سس ریخته تا طعم سس را به خود بگیرند.∎