شناسهٔ خبر: 15077831 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

کیک شلیل

صاحب‌خبر - مواد لازم کیک: آرد........................... 1 و نیم پیمانه کره.................................... 100 گرم شکر.................................. 1 پیمانه تخم مرغ............................ 2 عدد خامه صبحانه........نصف پیمانه از این صورتی‌ها بیکینگ پودر......2 قاشق چایخوری شلیل خلالی شده............... 2 عدد مواد لازم برای کاراملی کردن شلیل: کره....................2 قاشق غذاخوری شکر سفید یا قهوه‌ای.......نصف فنجان عسل................یک چهارم فنجان شلیل یا هلو برش خورده...........2 عدد طرز تهیه کیک: فر را با درجه 180 روشن کنید و مواد را به دمای محیط برسانید. بعد کره و شکر را حدود 10 دقیقه با همزن بزنید تا مواد کش دار و کرمی رنگ شود.تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مواد اضافه می‌کنم و برای هر کدام حدود 2 دقیقه می‌زنیم تا خوب مخلوط شود. خامه را اضافه کرده و یک دقیقه می‌زنیم.آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و طی سه مرحله به مواد اضافه می‌کنم و با همزن کمی می‌زنیم.بعد از اتمام پخت چند دقیقه صبر کنید بعد کیک را به آرامی برگردانید چون ممکن است کارامل زیر کیک بچسبد و کیک جدا نشده یا بشکند. اگر خیلی کاراملی نشد می‌توانید سمتی را که شلیل دارد داخل فر قرار دهید و گریل را روشن کنید اما باید حواستان به فر باشد چون کیک سریع می‌سوزد. طرز تهیه شلیل کاراملی: قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و خوب چرب کنید.در یک قابلمه کره را با حرارت ملایم ذوب کنید و شکر و عسل را اضافه کنید. بعد از آب شدن شکر و یکدست شدن مایع کاراملی، ظرف را از حرارت بردارید و کارامل را کف قالب بریزید و شلیل‌ها را روی کارامل بچینید و کنار بگذارید.