ماش پلو خوشمزه فراموش شده
صاحبخبر - مواد لازم: برنج ...........................................دو پیمانه ماش .......................................یک پیمانه خرما بدون هسته ....................یک پیمانه کشمش پلویى ..........................یک پیمانه کره .................................بیست و پنج گرم نمک و روغن زیتون.............به میزان لازم زعفران دم کرده...............یک دوم فنجان طرز تهیه: ماش را مى پزیم تا حدى که انسجام خود را داشته و له نشود. برنج را که از قبل خیس کردهایم اضافه کرده، نمک مى زنیم، جوشانده و سپس آبکش مى کنیم. خرما و کشمش پلویى را کمى در کره تفت مى دهیم. کف قابلمه روغن زیتون مىریزیم و یک لایه برنج ریخته، لایه دوم خرما و کشمش در کره را اضافه کرده و مجدداً برنج مىریزیم. پس از دم کشیدن برنج کمى روغن زیتون و زعفران دم کرده را اضافه مى کنیم و زمان مى دهیم تا با شعله کم غذا آماده شود و ته دیگ ببندد. این پلو را همراه با گوشت چرخ کرده، تکه اى یا فیله مرغ یا حتى نیمرو سرو مى کنیم. براى گوشت تکه اى: سیصد گرم گوشت را قیمه اى خرد کرده، با یک حبه سیر درشت رنده شده و سه قاشق غذاخورى سرپر پیاز داغ، زردچوبه، دارچین، زیره سیاه و فلفل سیاه آسیاب شده در کمى روغن زیتون تفت مى دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند، دو قاشق غذاخورى رب گوجه اضافه کرده و تفت مى دهیم. کمى آبجوش و زعفران دمکرده در آخر اضافه کرده، در قابلمه را بسته و مى پزیم، اواسط پخت نمک را نیز اضافه مى کنیم.∎