اگر از آن دسته افرادی هستید که دوست دارند میوهها را منجمد و در فریزر نگه دارند، باید بدانید برخی میوهها از قبیل سیب، هلو و زردآلو موقع منجمد شدن تغییر رنگ میدهند و قهوهای میشوند.
اما برای این مشکل هم راهحلی وجود دارد: مقداری شربت شیرین تهیه کنید و میوهها را داخل آن بریزید. یک لیتر آب و 400 گرم شکر برای میوههای شیرین و یک لیتر آب و 600 گرم شکر برای میوههای اسیدی.
شربت محتوی میوهها را در یخچال خنک و سپس داخل فریزر منجمد کنید. به این ترتیب میتوانید این میوهها را به مدت ده ماه نگه دارید. البته باید توجه داشته باشید میوهها کاملا رسیده و بدون لک یا لهیدگی باشند.
برای منجمد کردن میوههای دیگر نیز میتوانید روی آنها شکر بپاشید یا آب لیمو ترش بریزید یا همانگونه که اشاره شد، داخل شربت شیرین منجمد کنید.
با این شیوه میتوانید میوهها را به مدت هشت ماه در فریزر نگهداری کنید.