شناسهٔ خبر: 14931737 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: آرمان امروز | لینک خبر

دانستنی‌های آرد سوخاری

صاحب‌خبر -

آردهای سوخاری‌ای که در حال حاضر در بازار موجود هستند، معمولا از نان‌های حجیم تولید می‌شوند. این نان‌ها به نحوی حرارت می‌بینند که رطوبتشان گرفته، خشک، قهوه‌ای و برشته شوند و زمانی که نان خشک‌شده به صورت آرد دربیاید، آرد سوخاری آماده بسته‌بندی است. در روند تولید، نان ۲بار تحت فرایند پخت قرار می‌گیرد. مرحله اول پخت نان عادی ولی مرحله دوم آن طولانی‌تر و با حرارت ملایم‌تر است. در واقع، آرد سوخاری فقط با پخت مجدد نان به دست می‌آید و مرحله دوم پخت برای از دست رفتن باقیمانده آب و خشک شدن کامل نان انجام می‌شود. به علاوه اگر نان‌های تستی که به دلیل بیات شدن قابلیت مصرف ندارند و به فروش نرسیده‌اند، دچار فساد نشده باشند، دوباره به کارخانه بازمی‌گردند و مجددا در فر می‌روند تا به صورت خشک‌شده درآیند. این اتفاق در مورد نان‌هایی هم که در کارخانه قالب آن‌ها دچار اشکال‌ شده نیز می‌افتد.

انواع آرد سوخاری

آرد سوخاری در انواع پودر، نوع دانه درشت یا ادویه‌دار به بازار عرضه می‌شود که این مساله به نوع آسیاب و الک کردن و نوع مصرف آرد، بستگی دارد. معمولا در تهیه غذاهای سرخ‌شده برای تردی بیشتر مثلا در تکه‌های مرغ، نوع درشت و در تهیه ناگت، کتلت یا ماهی نوع پودری آن بیش‌ترین کاربرد را دارد.در تولید نوع ادویه‌دار آرد سوخاری نیز دو دیدگاه منفی و مثبت مطرح است.