شناسهٔ خبر: 14902895 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

پیشنهاد سر‌آشپز

آلبالو پلو

صاحب‌خبر -
 

تا تابستان به پایان نرسیده از فرصت استفاده کنید و خانواده‌تان را به یک آلبالوپلوی خوش طعم و حرفه‌ای دعوت کنید. آلبالو پلو را با ماهیچه، مرغ یا کوفته ریزه می‌پزند. در اینجا دستور تهیه این غذا را با مرغ به شما آموزش می‌دهیم.‏

مواد لازم‎:‎

برنج ‏۴ پیمانه

مرغ ‏ ‏۳ تا ۴تکه

آلبالو نیم کیلو

شکر ۲۵۰ گرم

زعفران ‏ به میزان دلخواه

پیاز ۱ عدد متوسط

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه‎:‎

سر و دم آلبالوها را کنده و هسته آنها را در آورید و لا به لای آنها شکر بریزید و اجازه دهید تا روی حرارت به آرامی بپزند.

می‌توانید مقدار شکر را کمتر کنید تا غذایتان طعم ترش تری بگیرد. پیاز را خرد کرده و با مرغ و کمی زعفران بپزید. وقتی پخت، نمک و فلفل آن را بریزید و کنار بگذارید. بهتر است قبل از پخت، مرغ را سرخ کنید.‏

برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را با روغن و ته دیگ موردنظرتان بپوشانید. سپس کمی برنج ریخته و از شربت آلبالوی پخته شده روی آن بریزید. در لایه بعدی، کمی آلبالو به همراه پودر دارچین بریزید و بقیه برنج را در قابلمه ریخته و دم کنید. البته اگر مایلید رنگ غذا سرخ شود می‌توانید در لایه‌های بعدی هم شربت آلبالو اضافه کنید.‏

در حین دم کشیدن برنج، کمی آب مرغ روی برنج بدهید. پس از آنکه برنج دم کشید، آن را در دیس ریخته و روغن داغ روی برنج بدهید. سپس باقی مانده آلبالوها را با برنج زعفرانی و خلال پسته و بادام برای تزئین روی غذا بریزید و مرغ پخته را روی برنج قرار دهید. ‏

code