تا تابستان به پایان نرسیده از فرصت استفاده کنید و خانوادهتان را به یک آلبالوپلوی خوش طعم و حرفهای دعوت کنید. آلبالو پلو را با ماهیچه، مرغ یا کوفته ریزه میپزند. در اینجا دستور تهیه این غذا را با مرغ به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
برنج ۴ پیمانه
مرغ ۳ تا ۴تکه
آلبالو نیم کیلو
شکر ۲۵۰ گرم
زعفران به میزان دلخواه
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه:
سر و دم آلبالوها را کنده و هسته آنها را در آورید و لا به لای آنها شکر بریزید و اجازه دهید تا روی حرارت به آرامی بپزند.
میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید تا غذایتان طعم ترش تری بگیرد. پیاز را خرد کرده و با مرغ و کمی زعفران بپزید. وقتی پخت، نمک و فلفل آن را بریزید و کنار بگذارید. بهتر است قبل از پخت، مرغ را سرخ کنید.
برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را با روغن و ته دیگ موردنظرتان بپوشانید. سپس کمی برنج ریخته و از شربت آلبالوی پخته شده روی آن بریزید. در لایه بعدی، کمی آلبالو به همراه پودر دارچین بریزید و بقیه برنج را در قابلمه ریخته و دم کنید. البته اگر مایلید رنگ غذا سرخ شود میتوانید در لایههای بعدی هم شربت آلبالو اضافه کنید.
در حین دم کشیدن برنج، کمی آب مرغ روی برنج بدهید. پس از آنکه برنج دم کشید، آن را در دیس ریخته و روغن داغ روی برنج بدهید. سپس باقی مانده آلبالوها را با برنج زعفرانی و خلال پسته و بادام برای تزئین روی غذا بریزید و مرغ پخته را روی برنج قرار دهید.
code