این چای مصارف درمانی فراوانی ازجمله درمان گلو درد، رفع سرما خوردگی و آنفلوانزا دارد و برای هضم غذا مفید است.
مواد لازم:
زنجبیل: 5 قطعه کاملا ریز شده (پودر زنجبیل: کمتر از یک قاشق چایخوری )
لیموی متوسط: یک عدد
عسل: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• مقداری آب درون کتری ریخته، بگذارید بجوشد.
• تا زمانی که آب جوش بیاید، 3 سانتیمتر از ریشه زنجبیل تازه را رنده کنید یا آن را به قطعات ریز برش دهید ( از زنجبیل خشک یا پودر زنجبیل نیز میتوانید استفاده کنید).
• درون یک فلاسک، زنجبیل را بریزید و آب جوش را روی آن بریزید و درب آن را ببندید و 20 دقیقه صبر کنید.
• چای زنجبیل آماده شده را درون فنجان بریزید.
• آب یک لیموی کامل را روی فنجان چای بچکانید.
• در صورت تمایل، چای را با مقداری عسل شیرین کنید و همراه با چند تکه بیسکویت آن را میل کنید.
∎