شناسهٔ خبر: 71204888 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

این برگر را جایگزین غذاهای گوشتی کنید

طرز تهیه برگر با کدو و نخود

برگر کدو سبز و نخود غذایی گیاهی است که می توان آن را با سس خامه ای ارده سرو کرد و علاوه بر آن سبزیجاتی که به همراه آن سرو می شوند می توانند تمام مواد مغذی که بدن نیاز دارد در اختیارش قرار دهند.

صاحب‌خبر -

همشهری آنلاین: این غذا برای افراد مبتلا به دیابت و کسانی که میخواهند سلامت قلب خود را تضمین کنند جایگزین سالمی است و می تواند به راحتی در رژیم غذایی قرار بگیرد.

برگر نخود، کدوسبز و سس ارده

آماده سازی: 45 دقیقه

پخت: 30 دقیقه

تعداد: 4 نفر

مواد لازم:

ارده: 4 قاشق غذاخوری

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

پودر پیاز، فلفل و پودر سیر: یک و یک چهارم قاشق چایخوری

آب: 2 قاشق غذاخوری

پیاز چه تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری

نخود پخته: 450 گرم

زیره: یک قاشق چایخوری

نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

جعفری تازه: یک چهارم لیوان

کدو رنده شده : نصف لیوان

جودوسر پرک : یک سوم لیوان

روغن مایع : یک قاشق غذاخوری

نان همبرگر 4 عدد

کاهو: یک لیوان

گوجه فرنگی: 4 برش

طرز تهیه:

1. 2 قاشق غذاخوری ارده، آب لیمو، یک دوم قاشق چایخوری پودر پیاز، یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را ترکیب کنید. سپس به تدریج در آب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. یک قاشق چایخوری پیازچه را هم بریزید.

2. نخود، زیره، نمک و 2 قاشق غذاخوری ارده باقی مانده، یک قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق چایخوری فلفل و سه چهارم قاشق چایخوری پودر پیاز را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

3. جعفری و 2 قاشق غذاخوری پیازچه باقی مانده را بیفزایید. آنقدر مخلوط کنید تا گیاهان ریز خرد شوند.

4. کدو سبز و جودوسر را به مخلوط نخود اضافه کنید. سپس از مخلوط 4 دایره درست کنید.

5. روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط قرار داده و برگرها را سرخ کنید.

6. برگرها را روی نان ها با سس ارده، کاهو و برش های گوجه فرنگی سرو کنید.

نکته: برای تهیه این نوع غذا کدو سبز را در یک حوله آشپزخانه تمیز فشار دهید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود.