شناسهٔ خبر: 70911492 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: تبیان | لینک خبر

روغن‌ها و فوت‌وفن نگهداری آن‌ها‌

روغن‌ها نقش مهمی توی رژیم غذایی ما دارن. اما هر روغنی به درد یه کاری می‌خوره و روش درست نگهداریش هم کلی اهمیت داره. اگه می‌خوای بدونی چی به چیه، این مطلبو بخون!

صاحب‌خبر -
 روغن‌ها و فوت‌وفن نگهداری آن‌ها‌

 روغن‌ها و فوت‌وفن نگهداری آن‌ها‌
روغن‌ها نقش مهمی توی رژیم غذایی ما دارن. اما هر روغنی به درد یه کاری می‌خوره و روش درست نگهداریش هم کلی اهمیت داره. اگه می‌خوای بدونی چی به چیه، این مطلبو بخون!

 روغن‌ها و فوت‌وفن نگهداری آن‌ها‌

۱. روغن زیتون

مناسب سالاد و پخت‌وپز با دمای پایین

مفید برای کاهش کلسترول بد و قلب

نحوه نگهداری: جای تاریک و خنک مثل کابینت

در ظرف شیشه‌ای تیره یا فلزی

تاریخ انقضا: بین ۱۲ تا ۱۸ ماه
 
 روغن‌ها و فوت‌وفن نگهداری آن‌ها‌

۲. روغن کنجد

مناسب سرخ کردن سبک و غذاهای آسیایی

پر از ویتامین E و آنتی‌اکسیدان

 نحوه نگهداری: یخچال یا جای خنک

در ظرف دربسته

 تاریخ انقضا: ۶ ماه تا ۱ سال


 روغن‌ها و فوت‌وفن نگهداری آن‌ها‌

۳. روغن آفتابگردان

مناسب سرخ‌کردنی‌ها

منبع ویتامین E و انرژی

نحوه نگهداری: جای خنک و خشک و دور از نور

 تاریخ انقضا: حدود ۱ سال


 روغن‌ها و فوت‌وفن نگهداری آن‌ها‌

۴. روغن نارگیل


مناسب شیرینی‌پزی و مراقبت از مو و پوست

مفید برای تقویت سیستم ایمنی

نحوه نگهداری: دمای محیط یا یخچال (بسته به آب‌وهوای منطقه)

تاریخ انقضا: ۱ تا ۲ سال


 روغن‌ها و فوت‌وفن نگهداری آن‌ها‌

۵. روغن حیوانی

مناسب پلو، خورشت، تقویت بدن

منبع انرژی و مفید برای استخوان‌ها

نحوه نگهداری: ظرف شیشه‌ای در جای خنک و خشک

 تاریخ انقضا حدود ۶ ماه تا ۱ سال


 روغن‌ها و فوت‌وفن نگهداری آن‌ها‌

۶. روغن هسته انگور

مناسب پخت‌وپز با دمای بالا و سالاد

ضدالتهاب و مفید برای پوست

نحوه نگهداری: یخچال یا جای خنک و تاریک

تاریخ انقضا: ۶ ماه تا ۱ سال

 روغن‌ها و فوت‌وفن نگهداری آن‌ها‌

نکات طلایی:

روغن‌ها رو نزدیک گاز نگه ندارین

ظرف درش بسته باشه تا هوا و نور بهش نرسه

اگه بوی بد یا طعم تلخی داره، دیگه استفاده نکنید