پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
∎
مردی که سالها در حسرت داشتن فرزند بود، پس از مراجعه به یک درمانگر سنتی، یک جوجه زنده را بلعید و جان خود را از دست داد.
این مرد ۳۵ ساله به نام «آناند یاداو» از روستای «چندکالو» در ایالت چتیسگر، پس از اجرای توصیههای یک درمانگر سنتی برای درمان ناباروری، در حمام خانهاش بیهوش و به بیمارستان منتقل شد اما تلاش پزشکان برای نجات او بینتیجه ماند.
پزشکان در ابتدا در تشخیص علت مرگ دچار تردید بودند، اما طی کالبدشکافی و با ایجاد برشی در ناحیه گلو، جوجهای ۲۰ سانتیمتری پیدا کردند که در نای او گیر کرده بود.
دکتر سانتو باگ، که این کالبدشکافی را انجام داده، اعلام کرد که این جوجه مسیر تنفسی و مجرای غذایی این مرد را مسدود کرده و باعث خفگی او شده است. او افزود که جوجه در ابتدا زنده بود اما پس از مدتی مرده است.
او افزود: «در طول دوران حرفهایام که بیش از ۱۵ هزار کالبدشکافی انجام دادهام، این اولین بار است که با چنین موردی مواجه میشوم. یافتههای این پرونده ما را شوکه کرد.»
ساکنان محلی میگویند احتمالا باورهای خرافی این مرد جوان را به بلعیدن جوجه وادار کرده است. یاداو و همسرش سالها در حسرت داشتن فرزند بودند به همین خاطر او که آرزو داشت پدر شود برای درمان ناباروری به یک «تانتریک» مراجعه کرد.
تانتریکها در فرهنگ هند به افرادی گفته میشوند که با روشهای خرافی و ماورایی وعده درمان بیماریها یا حل مشکلات را میدهند.
در تعریف تانتریسم اما در«بریتانیکا» آمده است که آن یک نظام اعتقادی باطنی، جادویی و فلسفی هندی است که بر سرسپردگی به انرژی طبیعی متمرکز است.
بر اساس گزارشها، این تانتریک در مراسمی برای افزایش قدرت باروری یاداو را به بلعیدن جوجه تشویق کرده بود. عملی که در نهایت منجر به مرگ او شد.
خانواده یاداو تاکنون اظهار نظر نکردهاند و این پرونده همچنان تحت بررسی پلیس قرار دارد.
انتشار این خبر واکنشهای زیادی را در شبکههای اجتماعی به دنبال داشته و به بحثهای گستردهای در فضای آنلاین منجر شده است.
یکی از کاربران در واکنش به این ماجرا نوشت: «نادانی جان انسان را میگیرد. باید به علم اعتماد کرد و در دام کلاهبرداران نیفتاد.»
بر اساس آمار منتشرشده از سوی انجمن باروری کمکی هند، حدود ۲۷.۵ میلیون نفر در این کشور با مشکل ناباروری مواجه هستند که ۴۰ تا ۵۰ درصد از این موارد به عوامل ناباروری در مردان مربوط میشود.
روزنامه نیواندین اکسپرس در گزارشی گفته است که عواملی مانند استرس، سبک زندگی ناسالم و تاثیرات محیطی از دلایل اصلی این مشکل محسوب میشوند.
مصرف دارو، انجام جراحی و روشهای کمکباروری از جمله لقاح مصنوعی (IVF) از روشهای رایج درمان ناباروری در هند هستند.
منبع: یورونیوز
لینک کوتاه کپی لینک