به گزارش پایگاه خبری 598، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با تاکید بر اینکه اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهی آزاد، سالمون، ساردین، قزلآلا و میگو و نیز در بذر کتان،سویا،حبوبات و گردو یافت میشود، میگوید: «تخممرغ و لبنیات و روغن کانولا،کلزا و زیتون مقادیر قابلتوجهی امگا۳ دارند.»
او ادامه میدهد: «پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و لخته شدن خون و تنطیم رشد مغزی و جسمی کودکان با کمک امگا۳ ممکن است. کمبود این اسید چرب ضروری منجر به خشکی و شکنندگی ناخن و موها و دردهای پراکنندگی مفصلی و خستگی میشود.»
هاشمی بیان میکند: «اما در مورد همراهی مکمل امگا۳ برای کاهش وزن، نظرات متفاوتی وجود دارد. در صورت داشتن میزان کافی ترکیبات حاوی امگا۳ در برنامه غذایی روزانه نیازی به مصرف مکمل آن نخواهیم داشت.»
∎