شناسهٔ خبر: 70008757 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مصرف کدام مواد غذایی خطر بروز سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد؟

مصرف غذاهای سرشار از فیبر مانند نان سبوس‌دار، برنج قهوه‌ای، لوبیا، عدس، نخود و کلم بروکلی احتمال بروز سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سرطان کولورکتال یا سرطان روده زمانی رخ می‌دهد که سلول‌هایی که کولون یا راست روده را پوشانده‌اند غیرطبیعی شده و خارج از کنترل رشد کنند، این بیماری یکی از رایج‌ترین انواع سرطان در سراسر جهان شناخته شده است و عامل اصلی مرگ‌ومیر ناشی از سرطان در ایالات متحده است، تشخیص زودهنگام این بیماری می‌تواند مانع بروز مشکلات جدی‌تر شود.

سرطان کولورکتال ممکن است در ابتدا علائمی ایجاد نکند، بنابراین غربالگری منظم از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا تشخیص زودهنگام می‌تواند درمان سرطان را آسان‌تر کند، علاوه بر این پیروی از یک رژیم غذایی سالم احتمال بروز سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد، به طوری که توصیه شده از مواد غذایی با فیبر بالا مانند میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل استفاده کنید.

غذاهای سرشار از فیبر مانند نان سبوس‌دار، برنج قهوه‌ای، لوبیا، عدس، نخود، کلم بروکلی، پیاز، بادمجان، هویج و لوبیا را در رژیم غذایی خود بگنجانید، مصرف انواع توت‌ها، خربزه، سیب، گلابی، پرتقال و موز نیز در این زمینه مفید است، متخصصان معتقدند که لازم است افراد به منظور پیشگیری از بروز سرطان روده بزرگ، از محصولات پروتئینی بدون چربی استفاده کنند و گوشت بوقلمون، آجیل و لبنیات کم چرب را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

همچنین لازم است بدن خود هیدراته نگه دارید و در طول روز به میزان کافی آب بنوشید و میزان مصرف مایعات حاوی کافئین را محدود کنید.