به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران در نشست خبری اظهارداشت: در آستانه اقدام جدیدی در حوزه خدمت رسانی هستیم تا امکانات جدیدی ارائه دهیم.
وی گفت: ما در هفتههای آتی خانه روزنامهنگاران شهر را افتتاح میکنیم و عملیات عمرانی آن به پایان رسیده است.
سخنگوی شهرداری تهران در مورد سرانجام پرونده برقی سازی تاکسی و اتوبوس بیان داشت: از دولت قبلی و کنونی بابت پشتیبانی تشکر میکنیم گریزی برای برقی سازی تاکسی و اتوبوس برای برون رفت از ترافیک و اتوبوس نداریم و ویژه کارها را پیگیری کردهایم.
وی بیان داشت: ۱۰ دستگاه اتوبوس و ۱۵۰ تاکسی به زودی در سطح شهر تهران تردد خواهند کرد. دستگاههای دولتی و نظارتی همکاری خوبی در این زمینه دارند و امیدواریم این مسیر به سرعت ادامه داشته باشد. البته در تلاشیم تا پایان امسال یا ابتدای سال آینده تعداد اتوبوسها را به ۵۰۰ دستگاه برسانیم.
محمدخانی در ادامه در پاسخ به سوال مهر در مورد دلیل تغییرات و انتصابات مداوم شهرداران مناطق، معاونان و مدیران شهری اظهارداشت داشت: روز گذشته یکی از اعضای شورا با ادبیات نامناسبی این موضوع را نقد کرد. برخی از اعضای شورای شهر بار اولشان نیست. ما از تکرار این ادبیات خودداری میکنم و ترجیح میدهم جهت پرهیز از اختلال افکنی پاسخ عبارتهای توهین آمیز را ندهم چرا که در شأن جمع ما نیست.
وی افزود: نرم تغییرات مدیران شهری نسبت به قبل کمتر است و اتفاق جدید نیست و البته برخی قهری و ناگریز است.
سخنگوی شهرداری تهران بیان داشت: به طور مثال شهردار منطقه ۲۲ با حکم وزیر کشور در سازمان شهرداریها رفتند و منصوب شدند و مواردی از این دست داریم در عین حال مدیریت پویا برای حل مسائل شهر است و این مسیر را باید با قدرت ادامه دهند و با تصمیم شهردار و کمیتههای ارزیابی این اقدامات صورت میگیرد.
محمدخانی گفت: تغییرات جهت تسریع خدمت رسانی با مردم انجام و به معنای پویایی و سرعت در تصمیم گیری در نظر گرفته شده و برای شهرداری تهران کاملاً امر طبیعی است.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران از آغاز به کار پایانه شرق در هفتههای آینده خبر داد و افزود: باغ راه حضرت زهرا به طول ۹ کیلومتر بین مناطق ۱۷ و ۱۸ در ماههای آینده به بهره برداری خواهد رسید. راه اندازی آزمایشی تراموا نیز در ماههای پیش رو در یکی از خطوط اتوبوسرانی انجام خواهد شد.
وی در رابطه با تفاهم نامه شهرداری با وزارت کشور جهت ساخت مسکن با بیان اینکه در پروژههای مسکن بزرگ مقیاس، شروع کار بدون صدور پروانه اقدام رایجی است و به صورت طبیعی تفاوتهایی برای انبوه سازی و اقدامات جهشی وجود دارد، گفت: در بخشهای دولتی، حاکمیتی و نهادهای عمومی با رعایت ملاحظات و نظارتهای قانونی، این اتفاق میافتد. برای تسریع در ساخت، مجوز اولیه برای تجهیز کارگاه و تیمهای فنی و مهندسی صادر میشود و تمام این موارد ذیل کمیسیون ماده پنج صورت میگیرد.
وی ادامه داد: در هماهنگی با دولت در انبوه سازی مسکن شرایطی دیده شده که اقدامات صورت بگیرد. ما بحران بافت فرسوده را در تمام شهرهای بزرگ کشور شاهد هستیم و اگر تدبیری اندیشیده نشود بحران و وضعیت خطیرتری رخ خواهد داد.
خبر در حال تکمیل است.