مرکز رسانه قوه قضاییه در بیانیهای دربارهی اظهارات ناصر رضوی، مامور سابق وزارت اطلاعات نسبت به ترور اخیر در کاخ دادگستری، به دو مورد مشخص به عنوان ادعای غیرواقعی مطرح شده اشاره کرده است. آیا این دو ایراد دقیق بود؟
این دو مورد چیست؟
۱. «در یک ادعای عجیب فرد مصاحبه شونده عنوان کرده تروریست دیوانعالی کشور برای ترور قاضی نیری نیز اقدام کرده است که این موضوع پیشتر چندین بار تکذیب شده و اصلا قاضی نیری در روز ترور، نه در صحنه ترور و نه اصلا در دیوانعالی کشور حضور نداشته است».
۲. «در نمونهای دیگر در قسمتی از مصاحبه نوشته شده تروریست مورد اشاره کشته شده که این موضوع هم صحت ندارد و این فرد بلافاصله بعد از انجام عملیات خود، خودکشی کرده است».
رضوی چه گفته بود؟
جملهی ناصر رضوی این بود: «این فرد افسردگی داشت و رستهاش نیز از اداری به خدماتی تغییر کرده بود و در نتیجه با کسر حقوق مواجه شده بود. او که به این جهت عصبی بود در روز حادثه پس از آقایان مقیسه و رازینی به سراغ آقای نیری رفته اما با محافظ درگیر و در نهایت کشته میشود».
اما بهنظر دقت نشده که رضوی پس از این جمله، در همین مصاحبه به صورت جزئیتر گفته بود که «او [ضارب] در زمانی که برای زدن آقای نیری میرود با محافظ درگیر شده و خود را کشته است».
بنابراین مصاحبه شونده به خودکشی ضارب تصریح کرده است.
توضیح تکمیلی رضوی
ناصر رضوی در پی تماس انصاف نیوز در غروب شنبه، دربارهی نکتهی اول میگوید:
«همانطور که در مصاحبه گفتهام فرد ضارب به طبقه سوم رفته (که علی القاعده برای ترور آقای نیری رفته) و درگیر شده سپس اقدام به خودکشی کرده. من هم در زمان مصاحبه مطلع بودم که آقای نیری در زمان ترور در کاخ دادگستری نبوده ولی رفتار ضارب نشان میدهد که وی از نبود آقای نیری اطلاع نداشته است.
آقای پورمحمدی هم در مصاحبهاش میگوید که ضارب سراغ قاضی سوم رفته و چون گلولههایش در حال اتمام بوده خودش را کشته، که عین واقعیت است. ولی اینکه به نفع سازمان منافقین شعار داده واقعیت ندارد.
درگیری او با محافظ دیگر صحت دارد ولی چون راه فراری نداشته خودکشی کرده است.
تنها مطلبی که فراموش کردم که بگویم توقیف موتورش در روزهای قبل از ترور بود. او بعد از کار در کاخ دادگستری با موتور مسافرکشی میکرده و چون موتورش توقیف میشود ضدیتش افزون میشود».
انتهای پیام