به گزارش اقتصادنیوز به نقل از بهداشت نیوز، میوه انار حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است. مواد آنتیاکسیدان و ویتامینهای انار باعث خنثی شدن رادیکالهای آزاد در بدن میشود که از عوامل اصلی اکسیداسیون سلولی، ایجاد سرطان و پیری است و این خواص انار برای کبد چرب نیز مفید است و میتواند موجب بهبود این بیماری نیز بشود.
از سوی دیگر، وجود آنتیاکسیدان و ویتامین C در انار میتواند به کاهش واکنشهای التهابی در بدن و کاهش خطر ابتلاء به عفونتها کمک کند.
کبد یکی از مهمترین اندامهای بدن است که نقشهای حیاتی را بر عهده دارد بیماریهای کبدی به دلایل مختلفی به کبد آسیب میرسانند اما راه حل و درمان چیست؟
وجود ویتامین C و آنتیاکسیدان فراوان در انار میتواند جلوی فرآیند اکسید شدن چربیها به خصوص کلسترول در دیواره عروق را گرفته و از آسیب دیدن دیواره رگها، که آغازگر بیماری تصلب شرایین، بالا رفتن فشارخون و شروع بیماریهای قلبی عروقی هستند، جلوگیری کند.
از سوی دیگر، نسبت پتاسیم به سدیم در انار بسیار بالا است که باعث میشود سدیم از کلیهها دفع شود و فشارخون کاهش یابد.
این میوه با داشتن آنتیاکسیدانهای فراوان به سلامت ریه نیز کمک میکند و با حفظ سلامت دستگاه قلبی عروقی به شکل غیرمستقیم در سلامت دستگاه تنفس نیز نقش دارد.
تحقیقات اولیه نشان دادهاند که نوشیدن روزانه آب انار تازه میتواند وضعیت قند افراد دیابتی را بهبود بخشد.
خواص ضدالتهاب انار میتواند، با کاهش التهاب در مفاصل، در کاهش مشکلات و علائم بیماری مبتلایان به آرتروز و رماتیسم مفصلی کمک کند.
انار منبع غنی از ویتامین C است که تحقیقات ثابت کرده است در درمان پوستهای کدر و خشک مؤثر است.
∎