شناسهٔ خبر: 68958687 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

این میوه پاییزی نجات‌بخش کبد چرب

از سوی دیگر، نسبت پتاسیم به سدیم در انار بسیار بالا است که باعث می‌شود سدیم از کلیه‌ها دفع شود و فشارخون کاهش یابد.

صاحب‌خبر -

بهداشت نیوز : دانه‌های سرخ رنگ انار دارای خواص زیادی هستند که پزشکان توصیه می‌کنند خوردن این میوه را از دست ندهید.

میوه انار حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است. مواد آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌های انار باعث خنثی شدن رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شود که از عوامل اصلی اکسیداسیون سلولی، ایجاد سرطان و پیری است و این خواص انار برای کبد چرب نیز مفید است و می‌تواند موجب بهبود این بیماری نیز بشود.

از سوی دیگر، وجود آنتی‌اکسیدان و ویتامین C در انار می‌تواند به کاهش واکنش‌های التهابی در بدن و کاهش خطر ابتلاء به عفونت‌ها کمک کند.

کبد از مهم ترین و حساس ترین اعضای بدن است که اگر مشکلی داشته باشد میتوانید علامت ها و نشانه های آن را بر روی دیگر اعضای بدن ببینید.

وجود ویتامین C و آنتی‌اکسیدان فراوان در انار می‌تواند جلوی فرآیند اکسید شدن چربی‌ها به خصوص کلسترول در دیواره عروق را گرفته و از آسیب دیدن دیواره رگ‌ها، که آغازگر بیماری تصلب شرایین، بالا رفتن فشارخون و شروع بیماری‌های قلبی عروقی هستند، جلوگیری کند.

از سوی دیگر، نسبت پتاسیم به سدیم در انار بسیار بالا است که باعث می‌شود سدیم از کلیه‌ها دفع شود و فشارخون کاهش یابد.

این میوه با داشتن آنتی‌اکسیدان‌های فراوان به سلامت ریه نیز کمک می‌کند و با حفظ سلامت دستگاه قلبی عروقی به شکل غیرمستقیم در سلامت دستگاه تنفس نیز نقش دارد.

تحقیقات اولیه نشان داده‌اند که نوشیدن روزانه آب انار تازه می‌تواند وضعیت قند افراد دیابتی را بهبود بخشد.

خواص ضدالتهاب انار می‌تواند، با کاهش التهاب در مفاصل، در کاهش مشکلات و علائم بیماری مبتلایان به آرتروز و رماتیسم مفصلی کمک کند.

انار منبع غنی از ویتامین C است که تحقیقات ثابت کرده است در درمان پوست‌های کدر و خشک مؤثر است.

برچسب‌ها: