شناسهٔ خبر: 68611849 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: شما نیوز | لینک خبر

دسر کنافه

ویدیو / طرز تهیه دسر کنافه ترکیه ای

در خبر زیر طرز تهیه دسر سنتی ترکیه ای ،دسر کنافه را آموزش می دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش شمانیوز :دسر کنافه یک دسر سنتی و محبوب در خاورمیانه است.دسر کنافه عمدتاً از رشته‌های نازک خمیری به نام «کنافه» تهیه می‌شود و معمولاً با پنیر یا خامه پر می‌شود.دسر کنافه با پختن لایه‌های کنافه در کره ذوب شده و سپس افزودن شربت شیرینی مانند شربت قند یا عسل سرو می‌شود.دسر  کنافه ممکن است با طعم‌های مختلفی مانند پسته، بادام یا دارچین تزئین شود و در برخی مناطق با مغزهای مختلف یا خامه سرو می‌شود

مواد لازم

شکر: ۱ لیوان

آب: نصف لیوان

چند برش لیمو ترش

زعفران دم کرده

چند دانه هل

رشته کادایف تر: ۵۰۰ گرم

کره ذوب شده: ۲۵۰ گرم

زعفران: به میزان لازم

پنیر موزارلا بی نمک: به میزان لازم

مغز پسته: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا  شکر، آب، چند برش لیمو ترش، زعفران دم کرده، چند دانه هل رو باهم مخلوط و روی حرارت بزارید تا جوش بیاد ؛ چند جوش که زد از رو حرارت برداشته بزارید کنار خنک شود.

در مرحله بعد  رشته های کادایف را با دست کمی از هم باز کنید سپس زعفران را رویش ریخته و با دست مخلوط کنید تا رشته ها کاملا رنگ بگیرند .

حالا کره ذوب شده را اضافه و خوب مخلوط کنید.

در این مرحله کف و دیواره قالب مافین یا رمکین یا هر قالب دیگری که در دسترس داشتید خوب باکره چرب کنید.

حالا نصف قالب رو رشته بریزید و با دست فشار داده تا پرس شود ، وسطش مقداری پنیر و مغز پسته بریزید طوری که از لبه فاصله داشته باشه و تو مرکز قرار بگیره ، سپس باز روش رشته ریخته و با دست خوب فشار دهید.