شناسهٔ خبر: 57353442 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه نسل‌فردا | لینک خبر

یافته ها

صاحب‌خبر - ادامه از صفحه یک فواید اسفناج برای سلامتی اسفناج یک ماده غذایی سالم است که فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد. طبق تحقیقات انجام شده مصرف اسفناج می‌تواند به از بین بردن استرس اکسیداتیو، سلامت چشم و بهبود فشار خون کمک کند. استرس اکسیداتیو استرس اکسیداتیو می‌تواند باعث تسریع روند پیری و افزایش خطر ابتلا به سرطان و دیابت شود. اسفناج سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که به مبارزه با استرس اکسیداتیو کمک کرده و باعث کاهش آسیب ناشی از آن می‌شود. سلامت چشم اسفناج سرشار از زآگزانتین و لوتئین (کاروتنوئیدهایی که مسئول رنگ در برخی سبزیجات هستند) است. چشم انسان نیز دارای مقادیر زیادی از این رنگدانه‌هاست که از چشم در مقابل آسیب‌های نور خورشید محافظت می‌کند. پیشگیری از سرطان اسفناج حاوی دو جزء MGDG و SQDG است که باعث کاهش سرعت رشد سرطان می‌شود. طی چندین تحقیق انجام شده، مصرف اسفناج باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌شود. مصرف این ماده غذایی برای جلوگیری از سرطان سینه نیز مفید است. سنگ کلیه سنگ کلیه ناشی از تجمع اسید و نمک معدنی است. شایع‌ترین نوع سنگ کلیه، سنگ‌های کلسیمی است که متشکل از اگزالات می‌باشد. اسفناج حاوی مقادیر زیادی کلسیم و اگزالات می‌باشد، به همین دلیل افرادی که در معرض خطر سنگ کلیه قرار دارند باید مصرف این ماده غذایی را محدود کنند. لخته شدن خون اسفناج حاوی مقادیر زیادی ویتامین K1 است که وظایف مختلفی را در بدن به عهده دارد، اما اصلی‌ترین وظیفه آن لخته شدن خون است. به همین دلیل، می‌تواند با داروهای رقیق کننده خون تداخل ایجاد کند. افرادی که داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین را مصرف می‌کنند، باید قبل از مصرف مقادیر زیاد اسفناج با پزشک خود مشورت کنند. منبعwww.healthline.com/nutrition/foods/spinach#bottom-line

نظر شما