شناسهٔ خبر: 55680568 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

خرید تضمینی گندم در لرستان با وجود خشکسالی ۱۱۷ درصد افزایش یافت

استاندار لرستان گفت: با وجود خشکسالی تا کنون شاهد افزایش ۱۱۷ درصدی خرید گندم تضمینی از کشاورزان در استان بوده‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، فرهاد زیویار شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آرد و نان لرستان ضمن ابراز خرسندی از گزارشات ارائه شده اظهار داشت: در سال جاری علیرغم خشکسالی و مشکلات کم آبی ۱۱۷ درصد افزایش خرید تضمینی گندم از کشاورزان استان لرستان نسبت به سال گذشته داشته‌ایم و بیشتر از دو برابر یعنی از ۱۲۰ هزار تن در سال گذشته به ۲۷۰ هزار تن خرید تضمینی گندم تا به امروز رسیده‌ایم که جای شکر و قدردانی دارد.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مصرف استان در حدود ۲۳۰ الی ۲۲۰ هزار تن در سال است، این میزان چیزی بیشتر از میزان مصرف سالانه گندم در استان است و نظر به اینکه در ابتدای مسیر هستیم، لازم است برای سال‌های آتی با برنامه ریزی بهتر و هوشیارانه‌تر عمل کرد.

استاندار لرستان ضمن اشاره به فعالیت موثر سامانه رصد و پایش نان در استان با تاکید بر ضرورت نظارت میدانی بر توزیع آرد و پایبندی خبازی های استان به مقررات،گفت: تا امروز خلاء کشور نبود سیستم نظارت سیستماتیک بر فرایند تهیه و توزیع نان بود که با سیستم رصد و پایش تا حدودی بخشی از مشکلات این حوزه مرتفع شده است.

 زیویار افزود: وجود نظارت سیستماتیک در حوزه گ‌های مختلف همچون؛ بنزین، برق،گاز، گندم و خیلی از کالاهای اساسی موجب خواهد شد با توجه به قیمت‌های غیر واقعی در گذشته، جلوی خسارت، ضرر و زیان بر اقتصاد کشور گرفته شده و با اعمال سیاست‌های جدید این ثروت در کشور اندوخته و برای مصارف داخلی مورد استفاده قرار گیرد.

استاندار لرستان با تاکید بر ضرورت بازرسی‌های میدانی و برخورد با متخلفان، افزود: قاطعیت در نظارت‌ها صرفاً شخصی و میدانی نیست و بخشی از آن به پشتوانه نظارت سیستمی مربوط می‌شود که با رصد در مرکز پایش هرگونه تخلف مشخص و قابل بررسی است و با متخلفانی که هم به خود و هم به جامعه ظلم می‌کنند با قاطعیت برخورد خواهد شد.

زیویار در ادامه بر ضرورت استفاده از سایر ظرفیت‌ها از جمله استفاده از ظرفیت نیروی انسانی بسیج مردمی و استفاده از آن در شوراهای تصمیم گیری استانی تاکید کرد و گفت: اهمیت حضور نیروی انسانی،کمتر از ظرفیت‌های دیگر نیست، از جمله ارائه گزارش‌های میدانی در خصوص بحث کیفیت آرد، نان و ... می‌تواند در خیلی از موارد راهگشا باشد.

انتهای پیام/

نظر شما