شناسهٔ خبر: 50188830 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

واکسیناسیون۸۲ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال استان همدان علیه کرونا

۸۲ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال و ۷۱ درصد جمعیت بالای ۵۰ سال استان همدان با دریافت دو دُز واکسن علیه ویروس کرونا واکسینه شده اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،محمد خزایی ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان در ستاد مقابله با کرونا استان همدان، اظهار داشت: تاکنون، ۵۹ درصد کل جمعیت استان یک نوبت و ۲۵ درصد جمعیت نیز هر ۲ نوبت واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

او ادامه داد: همچنین ۷۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان همدان با تزریق واکسن (یک یا ۲ دُز) علیه ویروس کرونا واکسینه شده اند ضمن اینکه از ۱۳۶ هزار نفر جمعیت ۱۲ تا ۱۸ سال استان نیز ۷۹ هزار و ۶۰۰ نفر معادل ۵۸ درصد واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: ۹۰ مرکز واکسیناسیون در مناطق مختلف استان راه اندازی و فعال شده که این مراکز ظرفیت تزریق روزانه ۵۰ هزار دُز واکسن را دارند که البته درحال حاضر روزانه حدود ۲۵ هزار دُز واکسن کرونا در سطح استان تزریق می‌شود.

دکتر خزایی افزود: تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در استان همدان تزریق شده که یک میلیون و ۵۵ نفر دُز اول و مابقی هر ۲ نوبت را دریافت کرده اند.

او گفت:آمار تزریق واکسن کرونا در استان همدان ۶ درصد بیشتر از میانگین کشوری است، اما در زمینه تزریق واکسن به روستاییان ۲ درصد از نُرم ملی پایین‌تر هستیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: با توجه به روند غیرمطلوب واکسیناسیون در مناطق روستایی به ویژه روستا‌های جنوبی استان، همکاری در زمینه اجرای طرح «دهگردشی» برای تسریع روند و پوشش کامل طرح ملی واکسیناسیون در منطقه ضروری است.

محمد خزایی خواستار اعمال محدودیت‌هایی برای افراد واکسن گریز به ویژه کارمندان، رانندگان و شاغلان واحد‌های عمومی شد و گفت: باید به گونه‌ای پیش رفت که صنوف علاوه بر داشتن کارت سلامت، کارت واکسن کرونا را نیز دریافت کنند تا هنگام مراجعه بازرسان بهداشت محیط، مراتب قابل رهگیری باشد.

او افزود: به منظور افزایش آمار واکسیناسیون در استان همدان، اتوبوس‌های سیار تزریق واکسن در سه منطقه پر ترافیک شهری مستقر شده اند که هریک از این واحد‌های سیار توان تزریق ۳۰۰ دُز واکسن در روز را دارند.

محمد خزایی ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در استان همدان کاهشی است، گفت: ۷۳۴ بیمار کرونایی مشکوک و قطعی هم اینک در بیمارستان‌های استان بستری هستند و روند ترخیص بیماران کرونایی و آزاد سازی تخت‌های بیمارستانی کُند پیش می‌رود.

او اظهار داشت: آمار متوفیان ناشی از کرونا در چهار موج نخست افزایشی بود، اما در موج پنجم در چند استان از جمله همدان این روند کاهشی شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه ۶۵ درصد علت ابتلا به کرونا، اجتماع درون خانوادگی است، افزود: شاخص سرایت پذیری ویروس در پنج هفته گذشته زیر یک بود و میزان استفاده از ماسک در استان ۷۱ درصد و رعایت فاصله گذاری نیز ۷۰ درصد گزارش شده است.

 از ۱۰ شهرستان تابعه استان همدان، شهرستان‌های همدان، نهاوند، اسدآباد، رزن و درگزین در وضعیت نارنجی و پنج شهرستان دیگر در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

انتهای پیام/غ

نظر شما