شناسهٔ خبر: 45413435 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تمام فوت و فن‌های پخت یک دمی گوجه خوشمزه

در مطلب زیر فوت و فن‌های پخت دمی گوجه را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -
تاریخ انتشار ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ ۰۸:۰۵
کد خبر ۷۶۴۸۴۸۰
دانلود PDF

در مطلب زیر فوت و فن‌های پخت دمی گوجه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم تمام فوت و فن‌های پخت یک دمی گوجه خوشمزه را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پیاز - یک عدد
برنج - ۲ لیوان
سیب زمینی -یک عدد
زعفران - یک چهارم قاشق چای‌خوری (ساییده شده)
نمک - به میزان لازم
فلفل سیاه - به میزان لازم
گوجه فرنگی - ۵ عدد
روغن - نصف استکان
زردچوبه - به میزان لازم

بیشتر بخوانید

دمی گوجه در خانه همه ایرانی‌ها پخته می‌شود و مربوط به منطقه خاصی نیست.
طرز تهیه:
۱- ابتدا گوجه‌ها را بشویید و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید. برنج را پس از شست وشو به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده روی حرارت بگذارید.

۲- در ظرف مناسب پیاز داغ درست کنید و زعفران آب کرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و به برنج اضافه کنید.

۳- سیب زمینی‌های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.

۴- برنج را دم کنید و اجازه دهید آماده شود.

نکته‌ها
۱- اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه‌تر شدن برنج کمک زیادی می‌کند.
۲- اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد، یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
۳- در صورت تمایل ۲ تا۶ قاشق شیر به برنج اضافه کنید تا ته دیگ خوش رنگ تری داشته باشید. (این مقدار را از آب اولیه کم کنید)
۴- بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.
۵- اگر از طعم سیر خوش تان می‌آید، می‌توانید دو حبه سیر هم رنده و به غذا اضافه کنید. این دمی را با سبزی میل کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

نظر شما