شناسهٔ خبر: 46253942 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

چطور طعم سویا را بهتر کنیم؟

سویا یکی از بهترین مواد غذایی سرشار از پروتئین است که با قیمتی ارزان جایگزین بسیار مناسب به جای گوشت است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سویا یکی از بهترین مواد غذایی سرشار از پروتئین است که با قیمتی ارزان جایگزین بسیار مناسب به جای گوشت است. با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است، اما بیشتر خانواده‌ها از طعم ومزه آن خوششان نمى آید.

سویا یکی از بهترین مواد غذایی سرشار از پروتئین است که با قیمتی ارزان جایگزین بسیار مناسب به جای گوشت است. با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است، اما بیشتر خانواده‌ها از طعم ومزه آن خوششان نمى آید.

بیشتر بخوانید:


برای خوشمزه کردن سویا به نکته هاى زیر دقت کنید:

ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس کنید و یکی دو بار آب آن را عوض کنید. وقتی سویا نرم شد، آن را در صافى بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ کنید و به آن ادویه نمک و رب گو جه فرنگى را اضافه کنید، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید.

در این مرحله ۲ قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه کنید اندکى صبر کرده و یک استکان آب به این مخلوط اضافه کنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه بپزد. حالا سویاى شما مزه دار شده است. آین را به ماکارونى یا خوراک مى توانید اضافه کنید.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

نظر شما