شناسهٔ خبر: 43044239 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کوکوی قارچ

در مطلب زیر طرز تهیه کوکوی قارچ را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

صاحب‌خبر -

مواد لازم

قارچ    ۲۰۰ گرم
تخم مرغ    ۶ عدد
جعفری ساطوری شده    ۲ قاشق غذا خوری
کره    ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل   به مقدار لازم
روغن   به مقدار لازم
 

طرز تهیه

 
۱.ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و خرد کنید
۲.و به همراه نصف كره و یك قاشق آبلیمو به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت كم اجاق تفت دهید.
۳.سپس جعفری خرد شده، نمك و فلفل را به آن بیفزایید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را پس از شستن آنها، بشكنید و هم بزنید. نوبت افزودن تخم مرغ ها به قارچ ها رسیده است.
۴.از باقیمانده كره به علاوه روغن برای سرخ كردن كوكو استفاده می كنیم. به محض سرخ شدن یك طرف كوكو ( قارچ به سرعت می سوزد و سیاه می شود)، بلافاصله آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
 
 
منبع: پاپیون

نظر شما