سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن این کیک سیب خوشمزه مملو از گردو و کشمش است و خامه روی آن، پنیر خامهای است که بسیار خوشطعمتر از خامه چرب و معمولی است.
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
زمان استراحت: ۳۵ دقیقه
زمان پخت: ۵۰ دقیقه
مواد لازم
نصف یک قالب کره
۳ عدد سیب پوست کنده و رنده شده
نصف یک عدد لیموترش
یک پیمانه آب سیب
۱، ۳/۴ پیمانه آرد کامل
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق چایخوری جوششیرین
نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
۳/۴ پیمانه شکر قهوهای
۳/۴ پیمانه شکر
یک عدد تخممرغ
کمی نمک
یک قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه گردوی بوداده و خرد شده
نصف پیمانه کشمش طلایی
آیسینگ پنیر خامهای
طرز تهیه
۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲- کره را داخل تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. سیبها را بریزید و هم بزنید. آب لیموترش و آبسیب را نیز اضافه کنید. آنها را تا زمانی تفت دهید که سیبها نرم و آب آن نصف شود. مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.
۳- در یک کاسه بزرگ آرد، دارچین، جوششیرین، جوزهندی، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به پوره سیب اضافه کنید. تخممرغ و وانیل را بریزید و خوب هم بزنید. در آخر، گردو و کشمش را اضافه کنید.
۴- کف قالب نان صبحانه را با کره چرب کنید، آرد بپاشید و مخلوط را داخل آن بریزید سپس آن را ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود. سپس کیک را از فر خارج کنید و برش دهید. آن را با آیسینگ پنیر خامهای تزئین و سرو کنید.
۵- برای تهیه آیسینگ پنیر خامهای به ۲۲۵ گرم پنیر خامهای، یک قالب پنیر، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق چایخوری وانیل و نصف یک عدد لیموترش نیاز دارید. همه آنها را در میکسر با هم مخلوط کنید تا پف کند و خامهای شود.