شناسهٔ خبر: 22904803 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: فردا قدیمی | لینک خبر

پلوی اروپایی غذایی خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ی کاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید.

صاحب‌خبر -

سرویس سبک زندگی فردا: این دستور خوشمزه را به نقل از بیتوته بخوانید.

 

طرز تهیه پلوی اروپائی

 

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای ۲- ۴ نفر:


برنج ۲ پیمانه
روغن به میزان لازم
پیاز خردکرده ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردکرده ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردکرده ۱ عدد
فیله‌ی گوجه فرنگی ۱ پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
میگوی پاک کرده ۳۰۰ گرم
سرکه ۱ قاشق سوپخوری

 
طرز تهیه پلوی اروپائی:


برنج را آبکش کنید. آن‌گاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ی کاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان کافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سرکه و نمک را درون آب بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.

آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم کرده، بیفزائید. اکنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم کنید. اینک پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید.