شناسهٔ خبر: 22915105 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه تاکوی مرغ

در این مطلب طرز تهیه یک تاکوی مرغ خوشمزه را مشاهده می‌کنید که پیشنهاد می‌کنیم اگر گیاهخوار نیستید زمان را از دست ندهید و درست کردن آن را سریعا شروع کنید.

صاحب‌خبر -
در این مطلب طرز تهیه یک تاکوی مرغ خوشمزه را مشاهده می‌کنید که پیشنهاد می‌کنیم اگر گیاهخوار نیستید زمان را از دست ندهید و درست کردن آن را سریعا شروع کنید.


مواد لازم برای مرغ و ماریناد:

    ۲ پیمانه مرغ بدون استخوان
    ۳ قاشق غذاخوری ماست
    ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
    ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
    نمک به مقدار لازم
    نصف قاشق چایخوری زردچوبه
    ۱ قاشق چایخوری خمیر سیر زنجبیل
    ۱ قاشق چایخوری ادویه ماسالا


مواد لازم برای تاکو:

    ۲ پیمانه آرد
    ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
    نصف قاشق چایخوری نمک


مواد لازم برای چاشنی یا سس سالاد:

    ۱ عدد پیاز
    نصف پیمانه هویج
    نصف پیمانه فلفل دلمه‌ای
    نصف پیمانه کلم
    ۱ قاشق چایخوری سویا سس
    قاشق چایخوری سرکه
    نصف قاشق چایخوری پودر فلفل
    نمک به مقدار لازم
    ۲ قاشق غذاخوری پیازچه
    ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
    سس چیلی برای تزئین
    ادویه ایتالیایی برای تزئین

طرز تهیه تاکوی مرغ 

طرز تهیه:

۱ - در یک کاسه همه مواد ماریناد مرغ را مخلوط کنید و خوب به هم بزنید و اجازه دهید ۲ تا ۳ ساعت بماند.

۲ - دو قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه حرارت داده و مرغ و ماریناد را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم بپزید تا مرغ‌ها خوب پخته شوند. سپس کنار بگذارید.

۳ - حالا تاکو‌ها را آماده کنید. آرد و نمک را در یک کاسه الک کنید. روغن گیاهی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب را اضافه کنید و آرد را خوب ورز دهید تا خمیر نرم و قابل انعطافی به دست آید.

۴ - روی خمیر را با یک پارچه چیت بپوشانید و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.

۵ - خمیر را به ۷ - ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمت‌ها را برداشته، گرد و سپس با وردنه باز کنید.

۶ - با چنگال آن را سوراخ سوراخ کنید تا موقع پخت پف نکند. حالا خمیر را دور ورنه بپیچید تا مثل تصویر زیر شبیه تاکو شود. برای این کار از لیوان هم می‌توانید استفاده کنید.

۷ - با کمک همان وردنه خمیر را به مدت چند ثانیه داخل روغن بگذارید تا بیرون آن سرخ شود.

۸ - سپس وردنه را با احتیاط از خمیر خارج کنید. به همین ترتیب همه تاکو‌ها را در روغن فراوان و روی حرارت کم سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.

۹ - در یک ماهیتابه دیگر روغن و پیاز را سرخ کنید تا رنگ آن شفاف شود.

۱۰ - کلم و فلفل دلمه‌ای خرد شده اضافه کنید و روی حرارت زیاد به مدت یک دقیقه هم بزنید.

۱۱ - سپس هویج، سویا سس، پودر فلفل، سرکه و نمک را اضافه کنید. روی حرارت زیاد به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را خاموش کنید. مواد را کنار بگذارید.

۱۲ - تاکو‌ها را در بشقاب بگذارید و ۳ قاشق غذاخوری سالاد و چند تکه مرغ سرخ شده را داخل آن بگذارید.

۱۳ - مقداری سس چیلی و ادویه ایتالیایی روی آن بریزید. سپس با مقداری سالاد دیگر تزئین کنید. حالا تاکوهای مرغ خوشمزه را میل کنید.

نظر شما