این پیتزا با حداقل چربی تهیه شده و البته در آن خبری از گوشت و سوسیس کالباس نیست. بنابراین در مقابل پیتزاهایی که قبلا میخوردید، یک پیتزای کم کالری و رژیمی به حساب میآید.
مواد لازم:
نان پیتزا یک عدد نازک
گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
ریحان تازه یک چهارم فنجان
آویشن و فلفل ۱ قاشق چای خوری
سرکه بالزامیک ۱ قاشق چای خوری
پنیر موزارلا ۷۰ گرم
طرز تهیه:
دمای فر را روی ۴۵۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. نان پیتزا را روی سینی فر قرار دهید و نیمی از پنیر را روی آن بریزید. سپس گوجه فرنگیها را حلقه کرده و روی پیتزا بچینید و ریحانهای تازه و خرد شده را به آن اضافه کنید.
سپس آویشن و فلفل را روی آن ریخته و سرکه بالزامیک را روی گوجهها بریزید. بقیه پنیر را هم روی مواد ریخته و پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر حرارت دهید. به این پیتزا میتوانید فلفل دلمه و قارچ هم اضافه کنید تا هم غنیتر شده و هم خوشمزهتر شود.
code