شناسهٔ خبر: 22595735 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

70 نفر از واقفان کردستانی را بانوان تشکیل می‌دهند

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان با اشاره به نقش اثرگذار بانوان در ترویج سنت حسنه وقف گفت: 70 نفر از واقفان کردستانی را بانوان تشکیل می‌دهند.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان در نشست تخصصی «وقف، خانواده و سبک زندگی» با حضور بانوان فعال و قرآنی امروز، 29  آبان ماه در سالن جلسات اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان برگزار شد، با اشاره به ترویج سبک زندگی اسلامی و مناسبت آن با سنت حسنه وقف اظهار کرد: زمانی که  سبک و روش زندگی انسان قرآنی باشد، دستورات دینی در زندگی افراد پیاده می‌شود.

وی افزود: سنت حسنه وقف به عنوان یک صدقه جاریه است که آثار و برکات آن هم برای جامعه و هم برای فرد مؤثر خواهد بود.

حجت‌الاسلام نوروزی عنوان کرد: یکی از قدیمی‌ترین وقف‌های کشور مربوط به بانوان خوزستانی بوده که این امر نشان می‌دهد که این باور دینی و ارزشمند از بین بانوان برخاسته است.

وی با اشاره به اینکه ما در تلاشیم تا وقف‌هایی برای تأمین نیاز بانوان در استان به ثبت برسانیم، اعلام کرد: بانوان می‌توانند در ترویج فرهنگ وقف در جامعه مؤثر باشند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان بیان کرد: امیدواریم با تبلیغات درست و منطقی بتوانیم کاری کنیم که تعداد موقوفات استان بر میزان کشوری سبقت بگیرد چراکه کردستان یکی از استان‌های اثرگذار در این زمینه بوده است.  ‌

وی در ادامه به بحث تربیت دینی فرزندان اشاره کرد و افزود: ما باید بدانیم که به عنوان یک خانواده مسلمان تا چه حد برای آشنایی فرزندان با مباحث دینی تلاش کرده‌ایم.

حجت‌الاسلام نوروزی اعلام کرد: حضور فرزندان در سنین کم در کلاس‌‌های قرآن یکی از راه های تربیت دینی فرزندان است و این امر باعث می شود تا قرآن با گوشت و خون وی آمیخته شود و دیگر هیچ انحرافی نمی تواند در فرد ورود کند.

وی با ابراز نگرانی از این امر که امروزه خانواده‌ها به امر تربیت قرآنی فرزندان توجه نمی‌کنند، افزود: خانواده‌ها امروزه تا حدی که به حضور فرزندان در کلاس‌های زبان انگلیسی و غیره توجه دارند به حضور در کلاس قرآن توجه نمی‌کنند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان با اشاره به اینکه سبک زندگی تعدادی از خانواده‌ها امروزه به پیروی از سیاست‌های استعمارگرانه است، گفت: این روند زندگی در آینده خانواده‌ها را دچار آسیب می‌کند که برای مقابله با این امر باید به سبک زندگی اسلامی روی آوریم.

وی افزود: تا زمانی که در هفته یک تک زنگ قرآن داشته باشیم و زیاد هم به برگزاری این کلاس قرآنی اهمیت ندهیم، زمینه دوری فرزندانمان از قرآن را فراهم کرده‌ ایم که این امر یکی از ایرادات آموزشی ماست.

حجت الاسلام مصطفی نوروزی عنوان کرد: موضوع وقف یکی از مباحثی است که در مدارس باید زمینه آشنایی فرزندان با آن را فراهم کنیم که بعد از تلاش های بسیار  سازمان اوقاف توانستیم در کتاب فارسی پایه چهارم ابتدایی چند پاراگراف کوتاه در مورد وقف را داشته باشیم که برای ترویج این امر باید از همان دوران پیش دبستانی فرزندان را با این کلمه آشنا کنیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان وقف کردن اموال را به معنای مدیریت املاک بعد از مرگ دانست و افزود: ولد صالح، علمی که دیگران را منتفع کند و صدقه جاریه سه چیزی است که بعد از مرگ نیز برای فرد مفید خواهد بود.صدقه جاریه منظور همان وقف است که بعد از مرگ آثار و برکات آن شامل فرد واقف خواهد شد.

حجت‌‌‌الاسلام نوروزی با اشاره به حضور بانوان واقف در استان افزود: در حال حاضر 70 نفر از واقفان کردستانی را بانوان تشکیل می‌‌‌‌‌دهند.

وی با تأکید بر به روز رسانی نیات واقفان در استان یادآور شد: بیش از 90 درصد نیات واقفان مسجد است که این امر باید با توجه به نیازهای روز جامعه تغییر یابد.

نظر شما