به گزارش رکنا، فیلم رو تا انتها ببین؛ علاوه بر رب غوره دستور آبغوره خوشرنگ بدون کپک با ماندگاری بالا رو هم گفتم.
تو فیلم کاملا توضیح دادم و اینجا نکات مهم رو نوشتم.
* دوستانی که نمیخان آبغورشون همون ۳ دقیقه هم جوش بخوره به ازای هر ۷ کیلو غوره یک قاشق غذاخوری نمک رو داخل آبغوره بریزید و سر شیشه ها رو هم کمی روغن بریزید. اینجوری هوا نمیکشه و کپک نمیزنه. روغن هم با آبغوره مخلوط نمیشه.
* رب غوره رو اگر خالی تست کنید از ترشی زیاد به تلخی میزنه کمی اما تلخ نیست و اصلا غذاتون رو تلخ نمیکنه.
مواد لازم:(برای مصرفه یکساله یه خانواده ۳ نفری)
غوره پاک شده ۴ کیلو
آب ۵ لیوان فرانسوی
نمک یک و نیم قاشق مرباخوری
من دو کیلو برای آبغوره و دو کیلو برای رب گذاشتم.
چون غوره اسیدیه بهتره از ظروف استیل و شیشه ای یا لعابی استفاده بشه.
بعد از آبگیری غوره، آبغوره یک روز تو محیط آشپزخونه بمونه تا اسیدش کمتر بشه.
*آبغوره از زمان جوش به مدت ۳ الی ۴ دقیقه بیشتر نجوشه.
*این جوشیدن برای یک تیکه شدن پوره غوره و بیشتر کردن ماندگاری غورست.
*تمام ظروف آبغوره و خود غوره خشک باشه. وجود قطره ای آب باعث کپک آبغوره میشه.
*آبغوره رو میتونید تو کابینت نگهداری کنید
*رب غوره رو حتما داخل یخچال نگهداری کنید و به هیچ عنوان داخلش قاشق کثیف نزنید تا کپک نزنه.
*آبغوره رو سال های سال میشه نگه دارید اما رب غوره رو بهتره بیشتر از یک سال نشه.
*از این رب و آبغوره میتونید برای ترشی هر خورشت و غذایی که دوست دارید یکربع آخر پخت اضافه کنید.
برای مواد میانی مرغ، ماهی و بادمجان شکم پر هم فوق العادست.