تحریریه پارسینه: الان که فصل، فصل سیبهای دل انگیز با رنگهای سرخ و سبز و زرد است شمارو دعوت میکنیم به پخت یک کیک بی نهایت خوشمزه و سالم خانگی. با ما همراه باشید.
∎

مواد لازم:
نصف یک قالب کره
3 عدد سیب پوست کنده و رنده شده
نصف یک عدد لیموترش
یک پیمانه آب سیب
1 ¾ پیمانه آرد کامل
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق چایخوری جوششیرین
نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
¾ پیمانه شکر قهوهای
¾ پیمانه شکر
یک عدد تخممرغ
کمی نمک
یک قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه گردوی بوداده و خرد شده
نصف پیمانه کشمش طلایی
آیسینگ پنیر خامهای
طرز تهیه:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
کره را داخل تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. سیبها را بریزید و هم بزنید. آب لیموترش و آبسیب را نیز اضافه کنید. آنها را تا زمانی تفت دهید که سیبها نرم و آب آن نصف شود. مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.
در یک کاسه بزرگ آرد، دارچین، جوششیرین، جوزهندی، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به پوره سیب اضافه کنید. تخممرغ و وانیل را بریزید و خوب هم بزنید. در آخر، گردو و کشمش را اضافه کنید.
کف قالب نان صبحانه را با کره چرب کنید، آرد بپاشید و مخلوط را داخل آن بریزید سپس آن را 40 تا 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود. سپس کیک را از فر خارج کنید و برش دهید. آن را با آیسینگ پنیر خامهای تزئین و سرو کنید.
برای تهیه آیسینگ پنیر خامهای به 225 گرم پنیر خامهای، یک قالب پنیر، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق چایخوری وانیل و نصف یک عدد لیموترش نیاز دارید. همه آنها را در میکسر با هم مخلوط کنید تا پف کند و خامهای شود.