شناسهٔ خبر: 74334240 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

اشتباهات رایج به هنگام نوشیدن چای که می‌تواند به سلامتی انسان آسیب برساند

صاحب‌خبر -

شفقنا-نوشیدن چای یکی از قدیمی‌ترین سنت‌های فرهنگی است که مردم سراسر جهان را دور هم جمع می‌کند و سابقه‌ای هزاران ساله دارد. حالا این چای چه با نعناع، زنجبیل یا فقط با طعم طبیعی آن تهیه شده باشد.

به گزارش شفقنا به نقل از ارم نیوز، چای فقط یک نوشیدنی نیست؛ بلکه یک آیین رسم و عادت روزانه است که با آرامش، تفکر و ارتباط اجتماعی همراه است. با این حال، اگر این اشتباهات رایج را مرتکب شوید، می‌تواند برای سلامتی شما مضر باشد.

متخصصان نسبت به برخی عادات رایج که ممکن است فواید چای را تضعیف کرده یا به سلامتی شما آسیب برساند، هشدار می‌دهند.

تهیه چای بسیار غلیظ

بهتر است از یک قاشق چایخوری برگ چای برای هر فنجان استفاده کنید و هنگام تهیه مقدار زیاد، یک قاشق چایخوری اضافی نیز اضافه کنید.

چای غلیظ حاوی مقادیر زیادی کافئین و تانن است که می‌تواند منجر به تحریک بیش از حد سیستم عصبی، مشکلات روده یا یبوست شود.

اثر ادرارآور آن همچنین می‌تواند در صورت مصرف بیش از حد باعث کم آبی بدن شود.

دم کردن طولانی مدت چای یا دم کردن مجدد چای روز گذشته

چای مانده به مرور زمان فواید خود را از دست می‌دهد و به محلی برای رشد باکتری‌های مضر تبدیل می‌شود که می‌تواند باعث مشکلات سلامتی شود. بنابراین، توصیه می‌شود هر بار چای تازه دم کنید.

نوشیدن چای خیلی داغ

مصرف نوشیدنی‌های خیلی داغ می‌تواند به غشاهای مخاطی دهان، مری و معده آسیب برساند و در درازمدت خطر تحریک بافت، زخم یا حتی تومور را افزایش دهد.

نوشیدن چای با معده خالی

توصیه می‌شود نیم ساعت بعد از غذا چای بنوشید، زیرا هضم را بهبود می‌بخشد و به سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن کمک می‌کند.

نوشیدن آن با معده خالی می‌تواند به دلیل اثر تحریک‌کننده گرسنگی عصاره برگ چای، اشتها را سرکوب کند و حذف صبحانه را ناسالم جلوه دهد.

نوشیدن چای بلافاصله پس از غذا خوردن

برخی از ترکیبات چای ممکن است مانع جذب پروتئین، آهن و سایر مواد مغذی مهم شوند، بنابراین بهتر است نیم ساعت پس از غذا خوردن صبر کنید و سپس چای بنوشید.

منبع: ارم نیوز