شناسهٔ خبر: 74123511 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

این خوراکی خوشمزه، جلوی پوکی استخوان را می گیرد؟

اقتصادنیوز: ادعای رایج درباره نقش پاستیل در پیشگیری از پوکی استخوان از سوی وزارت بهداشت رد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از وبدا،   دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت  اعلام کرد: باور رایج درباره تأثیر پاستیل در پیشگیری از پوکی استخوان فاقد هرگونه شواهد علمی معتبر است.

پاستیل‌ها عمدتاً از ژلاتین، قند، رنگ‌های مصنوعی و طعم‌دهنده‌ها ساخته شده‌اند و برخلاف ادعاهای موجود،  فاقد کلسیم یا ویتامین D مؤثر  برای استخوان‌ها هستند. بنابراین نقشی در حفظ یا بهبود سلامت استخوانی ندارند.

این دفتر همچنین هشدار داد که مصرف زیاد پاستیل به دلیل کالری بالا و قند زیاد می‌تواند باعث اضافه‌وزن و چاقی شود؛ موضوعی که به نوبه خود یکی از عوامل خطر ابتلا به پوکی استخوان، آرتروز و دردهای استخوانی به شمار می‌رود.

توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از پوکی استخوان

برای حفظ سلامت استخوان‌ها، متخصصان توصیه می‌کنند:

  • مصرف لبنیات کم‌چرب

  • استفاده از ماهی‌های استخوان‌دار مانند ساردین

  • گنجاندن سبزی‌های برگ‌سبز در برنامه غذایی

  • قرار گرفتن در معرض نور آفتاب برای تأمین ویتامین D

  • و همچنین انجام فعالیت بدنی منظم

بنابراین، اگر به سلامت استخوان‌های خود اهمیت می‌دهید، بهتر است به جای پاستیل، به سراغ خوراکی‌هایی بروید که علم آن‌ها را تأیید کرده است.