شناسهٔ خبر: 73996639 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: سنا | لینک خبر

روز گذشته رقم خورد؛

ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا به ۳.۸ همت رسید

روز گذشته در بازار مشتقه و مالی بورس کالای ایران در مجموع بیش از ۳۹۸ میلیون و ۸۱۷ هزار قرارداد به ارزش ۳ هزار و ۸۱۳ میلیارد تومان منعقد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، در دادوستدهای روزگذشته بازار گواهی سپرده کالایی ۹۰۱ هزار و ۴۶۳ گواهی شمش طلا به ارزش ۸۵۰ میلیارد تومان، ۱۳۷ هزار و ۱۱۶ گواهی شمش نقره به ارزش ۱۴ میلیارد تومان، ۳ هزار و ۸۴۶ گواهی سکه به ارزش ۳۰۴ میلیارد تومان و ۲۴ هزار و ۱۷۴ گواهی زعفران به ارزش ۲.۷ میلیارد تومان فروخته شد.

معامله بیش از ۳۹۷ میلیون واحد سرمایه گذاری صندوق های کالایی

هم‌چنین در معاملات روز گذشته بازار مشتقه و مالی، ۳۹۷ میلیون و ۳۷۵ هزار و ۲۵۷ واحد صندوق کالایی به ارزش ۲ هزار و ۵۴۲ میلیارد تومان دست به دست شد. بیش‌ترین ارزش معاملات نیز به صندوق طلای عیار مفید (عیار) اختصاص یافت.

بیش از ۵ هزار قرارداد آتی منعقد شد

در دادوستدهای روز گذشته بازار قراردادهای آتی ۵ هزار و ۱۷۶ قرارداد آتی به ارزش ۷۷.۷ میلیارد تومان منعقد شد.

دادوستد بیش از ۳۷۰ هزارقرارداد اختیار معامله

روز گذشته هم‌چنین ۳۷۰ هزار و ۷۳۴ قرارداد اختیار معامله کالایی به ارزش ۲۲.۱ میلیارد تومان منعقد شد.دیروز در دو نماد صندوق طلای لوتوس و کهربا معامله انجام شد که بیش‌ترین ارزش معاملات در قراردادهای اختیار معامله به صندوق طلای لوتوس اختصاص یافت.