شناسهٔ خبر: 71738656 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

پیرزن تهرانی 15 گربه اش را شکنجه می کرد ! / زجه های گربه ها همسایه ها را آگاه کرد !

حوادث رکنا: تجمع اعتراضی فعالان حقوق حیوانات در مقابل خانه زنی که به طور وحشیانه‌ای به گربه‌ها آسیب می‌رساند، منجر به دستگیری وی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، حدود 30 تن از فعالان حقوق حیوانات در جلو منزل زن میانسالی که 15 گربه داشت، تجمع نمودند و خواستار دستگیری وی شدند. مطلعین که همسایگان وی بودند با پلیس تماس گرفته و خواستار دستگیری وی شدند، به نظر می‌رسید که همسایگان با ضبط ویدئو از آزار گربه ها و صدای زجه آن ها، خواستار کمک از فعالین حقوق حیوانات  شدند. پس از انتقال پیرزن  به کلانتری 133 شهر زیبا در حالی که وی دستکش مشمایی به دست داشت مرتب خواستار پس دادن گربه ها بود، پس از انجام مصاحبه بالینی مشخص گردید دارای هذیان آسیب و کنترل است که باعث پرخاشگری وی و آزار گربه ها می‌شود.

نظریه کارشناس کلانتری

ابتلا به برخی اختلالات روان منجر به عدم سازگاری با اطرافیان و مسائل عاطفی و ارتباطی می‌گردد. بعضا شاهد نگهداری این افراد از حیوانات، جهت کاهش احساس تنهایی هستیم اما از آنجایی که پیرزن موصوف دارای اختلال حاد روان بود، تعداد بسیاری از آنها را درفضای کوچک نگهداری می‌کرد و پرخاشگری و توهمات خود را به سوی آنها معطوف می نمود. در درمان اختلالات روان حمایت درمانی نقش به سزایی دارد. این خانم با وضعیت فعلی نیازمند درمان روانپزشکی حمایت اطرافیان و مددکاران اجتماعی می باشد و نگهداری وی از حیوانات بی زبان منجر به آسیب به آنها و آلوده نمودن محیط مسکونی می باشد.

به قلم سرهنگ سحر اسفندیاری معاون اجتماعی کلانتری 133 شهر زیبا