همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: چای صورتی یک نوشیدنی گرم و معطر و بهترین انتخاب برای فصل زمستان به ویژه مهمانی هاست.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه قهوه دالگونا با ۶ نکته طلایی | بدون رفتن به کافه از نوشیدن قهوهای هیجان انگیز لذت ببرید
مواد لازم
آب سرد ۳ و نیم لیوان
چای سبز ۳ قاشق چای خوری
هل ۲ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
میخک ۲ عدد
بادیان ستاره ای ۲ تکه
جوش شیرین کمتر از نصف قاشق چای خوری
شیر نصف لیوان
سس کارامل یک چهارم لیوان
طرز تهیه
۳ لیوان آب سرد را داخل قابلمه بریزید و در حالی که آب در حال گرم شدن است ۳ قاشق چای سبز به آن اضافه کنید. دو عدد هل را هم خرد کنید و به ترکیب اضافه کنید. دو عدد میخک و چوب دارچین و دو عدد بادیان ستاره ای هم اضافه کنید. اگر چوب نداشتید نصف قاشق چای خوری پودر دارچین به آن اضافه کنید. مقداری هم بزنید تا عطر و طعم مواد خوب باز شود. به چای در حال جوش نصف قاشق غذاخوری جوش شیرین اضافه کنید تا آغازگر یک واکنش شیمیایی باشیم. حدود ۱۵ دقیقه جازه دهید چای روی حرارت بماند.
وقتی که حجم چای به نصف کاهش پیدا کرد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه به آن حرارت دهید تا به رنگ صورتی برسید. بعد از این مرحله آن را صاف کنید و داخل یک ظرف بریزید. این مایع را می توانید تا ۲۰ روز داخل یخچال نگهداری کنید.
در مرحله بعد شیر را گرم کنید و به هر روشی که می توانید به آن فوم دهید. می توانید با دستگاه قهوه ساز آن را فوم دهید.
داخل یک لیوان سس کارامل یا شکلات بریزید.
شیر فوم دار را به آن اضافه کنید و در نهایت ترکیب چای صورتی را روی آن بریزید و روی آن را با پودر دارچین و شکلات یا کاکائو تزیین کنید. نوش جان.