شناسهٔ خبر: 71347131 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

قدردانی معاون امور هنری از اجرای هنرجویان هنرستان موسیقی

در دومین روز از چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، جمعی از مسئولان و هنرمندان از اجرای هنرجویان هنرستان موسیقی دختران تهران بازدید کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، در دومین روز از چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، جمعی از مسئولان و هنرمندان از اجرای هنرجویان هنرستان موسیقی دختران تهران بازدید کردند.

در این اجرا که در دو ساعت ۱۸.۳۰ و ۲۱.۳۰ در دو بخش موسیقی دستگاهی ایرانی و کلاسیک اروپایی برگزار شد، نادره رضایی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حضور داشت.

پس از اجرای نخست که به موسیقی دستگاهی اختصاص داشت، پریسا زهتابیان، مدیر هنرستان موسیقی دختران، با تقدیر از اساتیدی که در پرورش این هنرمندان نقش داشته‌اند،   گفت:  آن چه در این اجرا پیش روی مخاطبان قرار گرفته حاصل تلاش استادانی است که توانسته‌اند این چنین هنرمندان مستعدی را به موسیقی کشورمان تحویل دهند.

وی افزود: این یکی از معدود دفعاتی است که معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به اجرای جشنواره‌ای هنرجویان هنرستان موسیقی دختران می‌آید و من لازم می‌دانم  که قدردانی ویژه‌ای از  دکتر نادره رضایی داشته باشم.

در پایان این برنامه، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اهدای لوح تقدیر به مدیر هنرستان موسیقی دختران، از تلاش‌های او و مجموعه هنرستان قدردانی کرد.

انتهای پیام/ 121