همشهری آنلاین: چیکن برگر خانگی در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده میشود و طعم متفاوتی دارد.
نام: چیکن برگر
آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۲ نفر
مواد لازم:
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
سیر: یک حبه
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
تخممرغ: یک عدد
پنیر ورقه ای: ۲ عدد
نان همبرگر: ۲ عدد
زردچوبه، روغن، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.سینهمرغ را چرخ کنید و پیاز و سیر رندهشده و آب گرفته را به آن اضافه کنید.
۲.تخممرغ، آردسوخاری و ادویهها را به ترکیب مرغ اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.
۳.با استفاده از قالب یا ظرفی گرد دایرههای هم اندازه از مواد جدا کنید و بین دایرهها کیسه فریزر بگذارید تا به هم نچسبند.
۴.چیکنبرگرها را ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا مواد استراحت و بافت منسجمی پیدا کند.
۵.دوطرف برگرها را در روغن داغ سرخ کنید و در نان همبرگری قرار دهید.
نکته: مراقب باشید آرد سوخاری زیاد نشود تا چیکنبرگر بافت خشک و سفت پیدا نکند.