شناسهٔ خبر: 71056815 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

طرز تهیه دسر کدوحلوایی با شیره انگور + فوت و فن

اگر به فکر درست کردن یک دسر خوشمزه برای روزهای سرد زمستان هستید، دسر کدو حلوایی با شیره انگور گزینه‌ای مناسب برای این مهم است. دسری که در کنار طعم مطلوب آن مرهم مناسب برای انواع سرماخوردگی و بیماری‌های فصلی به حساب می‌آید.

صاحب‌خبر -

همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه این دسر خوشمزه را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۱۰ دقیقه

پخت: یک ساعت

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

کدو حلوایی: ۵۰۰گرم

کره: ۴۰گرم

شیره انگور یا شکر:۴قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده غلیظ: ۲قاشق غذاخوری

پودر دارچین:یک قاشق چای‌خوری

گردوی خرد شده: به میزان لازم

طرز تهیه :

۱.کدو حلوایی را به قطعات منظم برش بزنید. کره را در تابه، روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس برش‌های کدو حلوایی را به صورت یک لایه در تابه بچینید.

۲. شیره انگور و زعفران دم کرده را یکنواخت روی کدوها ریخته و از کنار تابه آب به آن اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کرده و اجازه دهید به کدوها روی حرارت ملایم بپزند.

۳. پس از ۱۰ دقیقه، کدوها را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها نیز با کره و زعفران ته تابه آغشته شده و رنگ و مزه بگیرد.

۴. بعد از اینکه کدوها نرم شد و شیره تابه کاملا به خورد کدوها رفت، حرارت را خاموش کنید.

نکته:

به جای شیره انگور می‌توانید از شیره خرما در دسر استفاده کنید. در پخت کدوها نیز باید توجه داشت که باید مقداری در تابه بمانند که کاملا نرم شوند، اما سرخ نشوند.

طرز تهیه دسر کدوحلوایی با شیره انگور + فوت و فن