شناسهٔ خبر: 71025785 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

این دانه مغذی دیابت را کنترل و وزن را پائین می آورد

دانه چیا یک نوع دانه از گیاهی بومی است که فواید و خواص بسیار زیادی دارد و امروزه برا کاهش وزن و لاغری هم بسیار توصیه می شود.

صاحب‌خبر -

دانه چیا یک نوع دانه از گیاهی بومی است که فواید و خواص بسیار زیادی دارد و امروزه برا کاهش وزن و لاغری هم بسیار توصیه می شود.
 به گزارش ایسنا، دانه چیا یا همان دانه چیا سالبا و چیا طلایی، یک نوع دانه است که از گیاهی بومی مناطق آمریکای مرکزی به دست می‌آید و گفته شده است اصالت دانه چیا به مناطق مکزیک برمی‌گردد. دانه چیا به نام یک شبه‌غلت معروف است، اما با اینکه به شبه‌غلت نزدیکی دارد، دارای میزان فیبر بسیار بالایی می‌باشد که با فیبرهای موجود در نشاسته‌ها و سایر انواع کربوهیدرات‌ها تفاوت دارد.این دانه‌ها دارای شباهت‌هایی به تخم ریحان و تخم شربتی هستند، اما خواص و خصوصیات مختصری دارند که آنها را از این دو مورد متمایز می‌کند. در لیست خواص دانه چیا، مورد استفاده از دانه چیا برای لاغری و کاهش وزن بسیار شناخته‌شده تر است اما این تنها خاصیت آن نیست و دانه چیا با فراهم کردن مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان و مواد مغذی مختلف، تاثیر مثبتی بر عملکرد قلب و کنترل دیابت دارد. در مطلب" خواص دانه چیا برای تمام اعضای بدن " کامل در این باره صحبت کردیم و برای پاسخ به سوالات دیگر درمورد این موضوع با ما در این بخش همراه شوید تا درباره خواص دانه چیا و فواید درمانی آن نکات جذاب دیگری برایتان بازگو کنیم.
 طبع دانه چیا چیست؟
مثل همیشه در مطالب خواص مواد غذایی، طبع آنها را نیز می گوییم که در مورد این دانه پرخاصیت باید گفت که طبع دانه چیا سرد و تر است.
 خواص و فواید دانه چیا برای بدن
دانه چیا، یک گنجینه ارزشمند از خواص و فواید برای سلامتی بدن ماست. این دانه که از گیاهی بومی مناطق مرکزی آمریکا است، با نام‌های چیا سالبا و چیا طلایی نیز شناخته می‌شود.
 منبع امگا ۳
دانه چیا به عنوان یک منبع فوق‌العاده از امگا ۳ معرفی می‌شود. این اسیدهای چرب مفید به بهبود عملکرد قلب و عروق، کاهش التهابات و بهبود سلامت عمومی بدن کمک می‌کنند. امگا ۳ در دانه چیا به صورت بسیار فراوان وجود دارد.
 مفید برای کنترل دیابت و قند خون
مصرف دانه چیا می‌تواند به بهبود کنترل قند خون در افراد دیابتی کمک کند. این اثر مفید به وجود امگا ۳، منگنز و منیزیم در این دانه‌ها برمی‌گردد. همچنین، مصرف روزانه و منظم دانه چیا می‌تواند به کنترل فشار خون کمک کند.
 تقویت عملکرد مغز و اعصاب
وجود منیزیم و مس در دانه چیا باعث تقویت سیستم عصبی و بهبود سلامت اعصاب می‌شود. همچنین، اثرات مثبت آنتی‌اکسیدانی این دانه به سلامت عملکرد مغزی نیز کمک می‌کند.
 کاهش وزن و کنترل اشتها
دانه چیا به عنوان یک منبع عالی فیبر شناخته می‌شود. هنگام قرار گرفتن در معده، این دانه‌ها به حالت ژله‌ای تبدیل می‌شوند و حجم خود را افزایش می‌دهند.
 سلامت قلب و عروق
وجود امگا ۳، در دانه چیا به عنوان یک عامل محافظتی برای قلب و عروق عمل می‌کند. این دانه‌ها می‌توانند به کاهش خطر سکته قلبی و بیماری‌های قلبی کمک کنند.

برچسب‌ها: